22 februari 2016

Happy List

Ik kan altijd heel gelukkig worden van de kleine dingen in het leven. Daarom vind ik het ook altijd heel leuk om blije lijstjes te lezen bij mijn collega bloggers. Vandaag heb ik daarom ook een lijstje van de dingen waar ik blij van wordt.

Uiteten gaan

Ik hou van eten! Ik hou van uiteten gaan en die combinatie samen is geweldig! Ik zou gerust elke dag uiteten willen gaan.

Pakketjes ontvangen

Regelmatig komen er pakketjes binnen en dat gaat nooit vervelen. Elke keer is het ook een feestje om het pakketje te openen en om te kijken wat erin zit.

Het zonnetje dat steeds meer begint te schijnen

Volgende week is het alweer maart en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Dit vind ik heerlijk, ik hou van de zon en kan ook niet wachten tot het weer lente en zomer is.

Series kijken

Ook dit gaat mij nooit vervelen. Ik kan ook gerust de hele dag in bed liggen en dan series kijken. heerlijk is dat!

Spontaan weggaan

Ook hier kan ik erg van genieten. Zomaar spontaan met iemand afspreken of naar de stad gaan, zonder dat je eigenlijk wat op de planning had staan.

Een maaltijd maken die goed in de smaak valt

Ik hou van koken en al helemaal nu ik bezig ben met de Weight Watchers. Hierdoor ben ik bewust geworden van wat ik eet. En als ik dan wat lekkers kook en heel het gezin vindt het lekker? Dan ben ik happy.

Video’s opnemen en bewerken

Het hele proces van een video maken, bewerken en uiteindelijk uploaden, vind ik heerlijk om te doen.

Mijn vernieuwde website

Ik ben zo ontzettend trots en blij met mijn vernieuwde website. Ik ben na lang twijfelen toch overgestapt van Blogger naar WordPress en dat is het beste wat mij ooit is overkomen. Het overstappen ging super goed, alleen nadat mijn website online stond had ik een paar kleine dingen die gelukkig snel waren opgelost. Maar ik ben echt heel erg blij met mijn site.

Van deze dingen kan ik echt oprecht blij worden en ik word er ook gelukkig van. Het zijn de kleine dingen die het doen.

Waar wordt jij allemaal blij van?

5 reacties

  22 februari 2016

  Dat zijn mooie punten! 🙂 Je moet altijd genieten van de kleine dingen!



  22 februari 2016

  Mooie punten Rosanne! <3



  22 februari 2016

  Ik hou ook van kleine dingen! Mooi lijstje



  22 februari 2016

  Dat zijn mooie punten, ik hou ook van de kleine dingen 🙂
  X



  23 februari 2016

  Ik vind vlogs bewerken ook zo fijn! altijd leuk omt e doen! en oh ik zie dat je je eerste limecrime product binnen hebt wat tof liefie! bijna shoppen met jou, nu nog een keer savonds een bioscoopje pakken met jou!



Laat een reactie achter

CommentLuv badge