23 mei 2016

pentatonix1111

Yessss eindelijk is het zo ver! Ik ga naar Pentatonix wiehoeeeee! Al maanden kijk ik hiernaar uit en eindelijk is het zover. Volgende week woensdag ga ik Pentatonix live zien samen met mijn zusje en een vriendin van haar.

Pentatonix is een groep die begon met het coveren van verschillende nummers. Ze hebben bijvoorbeeld ook de evolution of music gezongen en van een aantal grote artiesten. Ik heb die nummers eigenlijk non stop geluisterd en ik werd er heel blij van als ze weer een nieuwe nummer hadden.

Vorig jaar zijn ze ook in Nederland geweest met hun eerste tour, maar daar kon ik helaas niet bij zijn. Gelukkig ontdekte ik een paar maanden geleden dat ze dit jaar ook naar Nederland zouden komen. Ik heb gelijk mijn zusje gebeld en toen werd het al snel duidelijk dat wij naar Pentatonix gaan!

Het kan zijn dat je nog nooit van Pentatonix heb gehoord, daarom heb mijn favoriete nummers opgezocht, want dit is echt geweldig!

Dit is het eerste nummer dat ik luisterde van Pentatonix. Nog steeds ben ik er verliefd op.

Of de Evolution of Beyoncé.

Daft Punk is ook zo ontzettend goed, vooral de make-up en de kleding en alles ziet er zo vet uit!

Oeeh en deze cover van Justin Bieber is ook al zo leuk. Ik ben echt gek op a capella. Ik heb volgens mij vroeger teveel Glee gekeken haha.

En hun nieuwste cover No van Meghan Trainor.

Ja je kan wel zeggen dat ik fan ben haha. Ik ga ze 1 juni zien met hun The World Tour 2016 in de Heineken Music Hall. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Heb jij weleens van Pentatonix gehoord?

 

 

4 reacties

  23 mei 2016

  Oeps, ik ken het helemaal niet! Maar ik wens je veel plezier 🙂

  Rosanne

  23 mei 2016

  Aaah lief dankjewel!  23 mei 2016

  Ik ken ze niet, maar het klinkt goed. Veel plezier!

  Rosanne

  23 mei 2016

  Dankjewel meis!Laat een reactie achter

CommentLuv badge