7 april 2016

lente

Je kent het wel, die dagen waarop je bed zo lekker ligt dat je tot het allerlaatste moment wacht en eigenlijk net tijd tekort komt om je fatsoenlijk aan te kleden. Dit overkomt mij regelmatig en dan komt het vaak voor dat ik op het laatste moment heel hard moet haasten. Gelukkig zij er een aantal tips om binnen no-time van top tot teen gestyled te zijn.

Een frisse look

Als je een zware nacht achter de rug hebt met weinig slaap en geen tijd meer hebt voor een flinke plamuurlaag, biedt BB cream de oplossing. Je hydrateert je gezicht, waardoor deze er gezonder uitziet en doordat er een vleugje foundation door de crème zit, krijg je meteen een gezonde kleur. Hierdoor zie je er automatisch een stuk opgewekter uit. Dep nog snel je wangen af met een klein beetje blush en niemand weet dat jij geen oog hebt dichtgedaan! Geen BB cream in huis? Dan kun je natuurlijk ook een druppeltje vloeibare foundation met je eigen dagcrème mengen voor hetzelfde effect.

Snelle coupe

Als je tot op het laatste moment wacht met je bed uitkomen heb je geen tijd meer om je vette lokken nog even snel te wassen, maar no-way dat jij met die vette coupe de deur uitgaat! Zorg dat je altijd een bus droogshampoo in huis hebt voor dit soort dagen. Een andere handige gadget om je out of bed look in een handomdraai om te toveren tot een mooi gestyled kapsel is een elektrische borstel. Dit is een borstel en stijltang in één, waardoor je lokken tijdens het borstelen meteen mooi stijl worden. Spuit na het borstelen wat droogshampoo op je scheiding, even door elkaar schudden met je vingers en je bent klaar om te gaan!

Leg accenten

Als je weinig tijd hebt, zal je keuzes moeten maken. Je kunt simpelweg niet overal de tijd in steken zoals je dat normaal gesproken doet. Kies daarom één punt waarop je de focus wilt leggen, zodat de rest minder opvalt. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende kleur lippenstift om te verbergen dat je verder geen make-up draagt of draag een paar killer heels onder je outfit om de aandacht af te leiden. Ook kun je kiezen voor opvallende kleuren in je accessoires. Gris de eerste de beste donkere broek en trui die je tegenkomt uit je kast en draag er een felgekleurde ketting, opvallende schoenen of een vrolijke bescherming voor je smartphone bij. Voorzie bijvoorbeeld je Samsung Galaxy S7 Edge van een opvallend Samsung Galaxy S7 Edge hoesje dat helemaal matcht bij de rest van je accessoires. Door matchende accessoire te dragen lijkt het net alsof je veel tijd in je look hebt gestoken, terwijl je er in werkelijkheid slechts een paar seconden aan hebt besteed!

Zoek je look

Een andere manier om snel een leuke outfit samen te stellen zonder je kast overhoop te hoeven gooien, is de app Stylebook. Dankzij deze app heb je namelijk je hele kledingkast op je telefoon en maak je binnen een paar klikken nieuwe combinaties. Het vergt in het begin even wat tijd om al je kledingstukken op de foto te zetten, maar wanneer je dit eenmaal hebt gedaan kun je eindeloos variëren en looks maken. Je kunt je looks opslaan en inplannen in een kalender, waardoor je nooit meer hoeft na te denken over wat je aan moet en een hoop tijd en piekeren bespaart! Daarnaast kun je via de app ook nieuwe items zoeken en bekijken hoe deze staan bij de kleding die je al in huis hebt. Zo bekijk je dus eenvoudig of dat ene Huawei Ascend Mate 7 hoesje nou wel echt dezelfde kleur heeft als die ene designer bag achter in je kast. Bovendien kun je nieuwe items direct bestellen om je garderobe uit te breiden.

Zonder wat ga jij echt de deur niet uit?

3 reacties

  7 april 2016

  Haha leuk artikel! Als ik te laat mijn bed uit stap, en ik moet me nog even klaarmaken dan zorg ik er altijd voor dat ik sowieso een foundation, mascara + eyeliner aanbreng. En vaak nog even een wit oogpotlood gebruik voor de binnenste hoeken van mijn ogen. Dat oogt gelijk ook al fris & fruitig 🙂  7 april 2016

  Leuk artikel, als ik te laat uit bed kom dan ga ik gewoon eerlijk gezegd met een blote billen gezicht naar buiten 🙂
  X  10 april 2016

  Heel leuk artikel. Wat een prachtige foto van jou zelf.
  Die lipkleur staat je prachtig.Laat een reactie achter

CommentLuv badge