15 april 2016

Diva Stijltang

Niet zo lang geleden was ik op het Diva Professional Styling Event in de salon van John Beerens in Tilburg. Het was een heel leuk en tof event en er waren leuke bloggers aanwezig. Naast dat het event heel erg leuk was, kregen we ook nog een goodiebag mee. In de goodiebag trof ik deze super mooie Diva Professional Genesis stijltang aan en ik kan je nu al vertellen dat dit de beste stijltang is die ik ooit heb geprobeerd!

Ik kan er wel een heel artikel over gaan schrijven, maar ik wil de stijltang liever in het ‘echt’ laten zien. Daarom heb ik een eerste indruk video gefilmd, zodat je echt een idee hebt van hoe de stijltang werkt. Ik vertel ook het één en ander over de Diva Professional Genesis Stijltang en hij is echt geweldig! Ik heb heel veel haar en dat is soms best vervelend. Het borstelen gaat soms vrij moeizaam en ik heb dan ook heel veel klitten. Stijlen duurt bij mij ook verschrikkelijk lang en ik krijg het nooit helemaal stijl. Gelukkig is dat met deze stijltang geen probleem!

Heel veel plezier met kijken!

Wat voor soort stijltang heb jij? 

3 reacties

  15 april 2016

  mooie stijltang! goed ding!  15 april 2016

  Mooie stijltang, maar toch blijf ik bij mijn Steampod van L’Oréal 🙂
  X  16 april 2016

  Wauw dat ziet er echt super goed uit! Ik gebruik bijna elke dag een stijltang dus het is ook echt wel iets voor mij.Laat een reactie achter

CommentLuv badge