18 augustus 2016

Lipstick

Het vinden van de juiste kleuren is soms best lastig, maar als je ze eenmaal hebt gevonden bespaart het je een hoop tijd en miskopen! In dit artikel lees je hoe je eenvoudig kunt ontdekken welke kleuren jou fantastisch staan op het gebied van zowel kleding, haar als make-up.

The perfect dress

Hoe vind je nou dat ene perfecte jurkje dat jou als geen ander doet stralen? Door deze in de juiste kleur te kopen! Bij het kopen van kleding is het goed om te weten welke kleuren jou ophalen of juist flets maken. Om hier achter te komen zal je eerst moeten bepalen welk seizoenstype je bent. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen het lente-, zomer-, herfst-, en wintertype.

Het lentetype heeft vaak een lichte huid, maar juist een warme gouden of rossige gloed over haar haar. Ook het zomertype heeft een lichte huid, maar juist een koele ondertoon in haar haar. Het herfsttype heeft vaak wat donkerder haar met een warme gloed en krijgt al snel een lekker kleurtje in de zon. Ook het wintertype heeft een huid die snel verkleurd, maar wel met een koele, vaak blauwige ondertoon en donkerbruin of zwart haar.

Zowel lente- als herfsttypes gaan voor kleuren met een warme toon, waarbij lentetypes kiezen voor wat fellere kleuren als koraalrood en zalmroze en herfsttypes voor herfstkleuren, zoals mosterdgeel en wijnrood. Zomer- en wintertypes kiezen kleuren met een koele ondertoon. Als zomertype kan je het beste gaan voor zachte pastelkleuren en als wintertype voor heldere kleuren, zoals fuchsia of helder rood.

De juiste make-up

Als je eenmaal weet welke tinten jou ophalen kun je voortaan van je schoenen tot aan het Samsung S6 telefoonhoesje gekleed in kleuren die jou fantastisch staan. Naast je kleding en accessoires is het ook bij het kiezen van je make-up belangrijk voor een kleur te gaan die bij je past. Een verkeerde kleur lipstick kan je erg bleek maken.

Ga als lentetype voor een koraalrode of oranjerode kleur. Als zomertype kun je juist beter kiezen voor een lipstick met roze ondertoon. Een herfsttype kan het beste gaan voor een warme rode of bruinrode kleur en het wintertype kiest voor een heldere rode kleur.

Twijfel je wat mooi bij jou staat? Download dan de app L’Oréal make-up Genius. Met deze app probeer je alle producten uit via je smartphone. De app maakt gebruik van gezichtsherkenning en plaatst hierdoor de producten precies op de juiste plek in je gezicht, waardoor het net lijkt of je het echt draagt! Pak je telefoon erbij, gebruik je smartphonehoesje met standaard om je toestel neer te zetten en ga lekker uitproberen. Iets gevonden wat je bevalt? Dan shop je hem direct via de app.

Een nieuwe haarkleur

Ze zeggen niet voor niets ‘als je haar maar goed zit’. Je outfit kan nog zo mooi zijn, maar je haar is een belangrijk onderdeel van je look en als je haarkleur niet bij je past, kan dit zorgen voor een vermoeide en onverzorgde uitstraling. Kies daarom een kleur die aansluit bij je seizoenstype. Kies als lente- of herfsttype voor warme tinten en ga als zomer- of wintertype voor astinten. Als wintertype kun je ook gaan voor een diepzwarte kleur met blauwige gloed.

Dus, zoek uit welk seizoenstype je bent en draag zowel je haar, make-up, kleding en accessoires zoals je iPhone 5 hoesje in kleuren die jou doen stralen.

Wat is jouw favoriete kleur?

1 reactie

Laat een reactie achter

CommentLuv badge