15 september 2016

Blond Amsterdam

Normaal gesproken schrijf ik bijna nooit over telefoonhoesjes, maar ik heb nu toch een super leuk hoesje gekocht! Hier moest ik uiteraard een artikel over schrijven. Ik ben namelijk dol op Blond Amsterdam en het werd weer eens tijd dat ik een nieuw hoesje ging kopen. Die basic hoesjes spraken mij niet aan, totdat ik dit leuke hoesje zag van Blond Amsterdam. Dit was echt liefde op het eerste gezicht en ik ga er vandaag alles over vertellen.

Ik wil vooraf even vertellen dat dit geen gesponsord artikel is. Ik vind het telefoonhoesje te schattig om er niets over te vertellen.

blond3

Het hoesje is zoals je kan zien omringd door leuke tekeningen in uiteraard de stijl van Blond Amsterdam. Als tekst staat er ook bij I love my life. Hij is roze en lekker girly. Hier hou ik nou van!

blond2

Het is een softcase hoesje en dat had ik nog niet eerder gehad. Ik ga vaak voor een hard hoesje, omdat ik zwaar onhandig ben en dat ding telkens laat vallen. Nu ik ook een softcase hoesje heb, ga ik wel wat ‘normaler’ met mijn telefoon om haha.

Het leuke aan dit hoesje vind ik dat hij girly is en dat het ook echt een hoesje is voor mij. Voordeel is ook nog eens dat ik voor de rest niemand ken met dit super cute hoesje.

Ik heb het hoesje besteld op TelefoonhoesjesXL en ze hebben nog een aantal andere hoesjes van Blond Amsterdam. Ik zou zeggen, neem er zeker eens een kijkje. Hij kost trouwens € 16,95.

Wat vind jij van dit lieve hoesje van Blond Amsterdam?

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge