23 november 2016

Zoals jullie weten heb ik een tijdje geleden mijn haar laten knippen en verven bij de kapper. Maar omdat mijn haar aan de onderkant assig van kleur is, moet ik deze kleur goed onderhouden met zilvershampoo. Ik ben al bekend met de zilvershampoo van Kruidvat eigen merk, maar ik besloot deze keer voor Schwartzkopf te gaan. Eens zien of deze bij mij ook helpt.

zilvershampoo

Deze zilvershampoo is makkelijk te herkennen aan de paarse fles en de twee oude mensen die op de fles staan. Hij valt tenminste goed op in het schap. Het is de reflex silver shampoo en hij zou de gele gloed moeten verwijderen uit grijs, wit en blond haar.

zilvershampoo

Hierboven kun je zien wat de zilvershampoo voor je haar moet doen. Het is in ieder geval bewezen staat erop haha. Maar natuurlijk gaan we de shampoo eerst uitgebreid testen en dit heb ik gelukkig ook gedaan.

zilvershampoo

De zilvershampoo is een donkerpaarse kleur en hij ruikt best lekker. Die van de Kruidvat ruikt bijvoorbeeld niet zo lekker.

zilvershampoo

Tijd voor de test! Aan de linkerkant zie je nog een paar gele plukjes. Dit wil ik dus weg hebben. Aan de rechterkant zie je dat ik de shampoo voor de eerste keer heb gebruikt en de gele plukjes zijn bijna helemaal weg. Persoonlijk vind ik dit een mooi effect hebben. En de rest van mijn haar is wit/grijsachtig. Ik denk als je het nog een keer wast dat de gele plukjes dan helemaal weg zijn.

zilvershampoo

Nu ben ik op een punt dat ik mijn haar al zeker twee a drie weken niet meer heb gewassen met zilvershampoo. En uiteindelijk heb ik dit effect gekregen wat ook mooi is. Het is wat warmer en het hele witte/grijsachtige is er zo goed als uit. Binnenkort ga ik weer met zilvershampoo beginnen, omdat het effect wat ik eerst had ook mooi is.

Deze zilvershampoo kost maar € 4,99 en dit is een hele mooi prijs voor wat je ervoor terug krijgt.

Gebruik jij ook weleens zilvershampoo?

2 reacties

    23 november 2016

    Als ik jou was zou ik die van Fudge een keertje proberen, dat is namelijk écht de beste zilvershampoo ooit haha. Ik vind de meeste drogisterij zilvershampoos maar weinig doen, helaas.    26 november 2016

    Fudge is inderdaad echt een hele goede! Ik gebruik zo nu en dan ook een zilvershampoo want wil niet dat mijn haar gelig wordt!
    Charel onlangs geplaatst…Ervaring verstandskiezen trekkenMy ProfileLaat een reactie achter

CommentLuv badge