29 maart 2016

YouTube

Er zijn een aantal dingen die ik onwijs graag doe, maar mijn twee grootste passie in mijn leven zijn toch wel mijn YouTube kanaal en mijn blog. Ik hou zoveel van deze dingen en ik stop er ook al mijn tijd en energie in. Ik ben er letterlijk elke dag mee bezig. Naast mijn blog beheer ik dus ook een YouTube kanaal waar ik twee a drie keer in de week een video upload.

Ik upload dus twee a drie keer in de week. Op dinsdag en vrijdag zijn mijn normale upload dagen en mijn video’s komen altijd om vier uur s’middags online. Op zondag upload ik regelmatig een weekendvlog. Elk weekend heb ik wel wat leuks op de planning staan. Zo spreek ik regelmatig met vriendinnen af, ga ik wat leuks met mijn vriend of familie doen en daar geniet ik onwijs van. Natuurlijk vlog ik dit allemaal zodat ik jullie mijn oh zo spannende weekends kan laten zien. Doordeweeks vlog ik niet, omdat ik gewoon vijf dagen in de week moet werken en dat is niet zo interessant om te zien.

Op vrijdag en dinsdag komen er dus ‘normale’ video’s online. Mijn video’s gaan over beauty, lifestyle en fashion. Binnenkort komt er ook en lookbook online van een bepaald kledingstuk die ik op verschillende manieren combineer. Daar heb ik in ieder geval super veel zin in.

Ik maak en upload video’s waar ik zelf 100 % achter sta. Vind ik de video niet leuk? Dan komt hij ook zeker te weten niet online. Zo is het weleens voorgekomen dat ik een hele leuke video had gefilmd en dat ik daar super trots op was. Tijdens het editten kwam ik er dan toch achter dat ik er niet zo tevreden over was. Tja dan is het op de delete knop drukken en bye bye leuke video.

Ik werk veertig uur in een week, ga één keer in de week naar de Weight Watchers, werk twee avonden en ik heb nog een sociaal leven. Naast dat stop ik al mijn liefde en tijd in mijn YouTube kanaal en blog. Het zijn twee hele grote passies in mijn leven en ik ga er dan ook vol voor. Ik kan best wel zeggen dat het soms pittig is, maar door goed te plannen en vooruit te werken gaat het allemaal goed gelukkig.

Heb jij je nog niet geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Ik zou het heel leuk vinden als je dat doet. Als je hier klikt kom je op mijn kanaal terecht.

9 reacties

  29 maart 2016

  Ik was nog niet geabboneerd, maar nu natuurlijk wel! 🙂

  Rosanne

  30 maart 2016

  Super leuk, welkom!  29 maart 2016

  Ik was ook nog niet geabonneerd, maar je hebt er weer een nieuwe bij! 🙂

  Rosanne

  30 maart 2016

  YAY, super leuk!  29 maart 2016

  Super leuk meid! haha altijd leuk om mezelf terug te zien in jouw vlogs

  Rosanne

  30 maart 2016

  Andersom precies hetzelfde haha <3  29 maart 2016

  Ik volg je overal, dus ook op youtube 🙂
  X

  Rosanne

  30 maart 2016

  Jeeej haha  10 april 2016

  Ik vind de video’s met jou en Rachel super leuk om te kijken, jullie zijn altijd zo vrolijk. Ik ben nu ook op jou geabonneerd.Laat een reactie achter

CommentLuv badge