28 juli 2016

Bikini

In de zomer kan je lekker je bikini aantrekken en genieten van het mooie weer. Maar voor sommige onder ons blijft het toch iets spannends om een bikini te dragen. Ik vind het zelf ook altijd iets spannends, ook al ben ik best wel wat afgevallen. Toch wil ik genieten van de zomer in mijn bikini en omdat ik soms een beetje onzeker ben, geef ik hieronder tips om een bikini te dragen, zonder je te hoeven schamen.

In verhouding brengen

Het zandloper figuur wordt vaak afgeschilderd als het ideale figuur. Dit komt doordat bij dit figuurtype alles in verhouding is. Om er goed uit te zien in een bikini is het de truc om alles weer terug in verhouding te brengen. Heb je brede heupen? Leg dan het accent op je bovenlichaam met een neutraal bikinibroekje en een bovenstukje met franjes een opvallende kleur of drukke print. Als je juist brede schouders en grote borsten hebt, maar smalle heupen en dunne benen, dan kies je voor een opvallend bikinibroekje.

Rondingen verbergen

Natuurlijk mag je trots zijn op je prachtige vrouwelijke rondingen. Wil je ze op het strand echter toch liever iets minder in the picture hebben, dan kun je ze met behulp van de juiste badkleding verbloemen. Een pareo is bijvoorbeeld een handig middel om een klein buikje of stevige bovenbenen te verbergen als je even een ijsje gaat halen. Ook een tankini of badpak is een mooi middel om een buikje te verbergen. Kies daarnaast voor donkere kleuren, want deze kleden net als bij normale kleding mooi af.

Meer vorm

Natuurlijk kan het ook zijn dat je van jezelf juist weinig vrouwelijke vormen hebt, hoewel je dat wel graag zou willen. Kies in dat geval voor een sportieve bikini met een druk printje. De print zorgt ervoor dat je optisch meer vorm krijgt. Ook een monokini zorgt ervoor dat je meer vorm krijgt. Door de zandlopervorm die over je buik loopt lijkt je taille smaller en je heupen en schouders breder.

Een lekker kleurtje

Helaas is er geen kleur die een bleke huid bruiner doet lijken, maar je kunt wel voorkomen dat je nog bleker lijkt. Mijdt bijvoorbeeld bikini’s waarin de kleuren wit of geel overheersen. Deze kleuren zorgen er namelijk voor dat je nog witter lijkt en haast licht lijkt te geven in het zonnetje. Ook staan hele donkere kleuren niet mooi bij een bleke huid. Ga liever voor vrolijke kleurtjes, zoals roze, groen of blauw. Als je eenmaal een lekker kleurtje hebt opgebouwd, kun je wel nog bruiner lijken door te kiezen voor felle neon kleuren of wit.

Finish je look

Natuurlijk wil je er ook op het strand super modieus bijlopen. Maak je look daarom compleet met behulp van leuke accessoires. Door het accent te leggen op je accessoires, let immers niemand meer op je buikje of stevige bovenbenen. Ga voor een grote hoed, opvallende zonnebril en zonnig strandlaken. Ook het hoesje van je Samsung Galaxy A5 is bijvoorbeeld leuk om te matchen bij je bikini. Niets fijner dan je favoriete serie kijken tijdens het bakken. Een telefoonhoesje met ingebouwde standaard komt in dat geval perfect van pas. Als je niet in het bezit bent van een waterdichte toestel, maar bijvoorbeeld wel van een kwetsbare iPhone 6s, dan kan een waterproof iPhone hoesje geen kwaad tijdens een dagje strand. Kun je meteen de onderwaterwereld vast leggen op beeld en met unieke foto’s weer thuiskomen!

Hoe ziet jouw favoriete bikini eruit?

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge