15 augustus 2016

Inspiratie

Ik denk dat iedereen weleens last heeft van het feit dat ze geen inspiratie hebben om over te schrijven. Heb jij juist altijd inspiratie voor je blog? Lucky you! Zelf heb ik zo nu en dan geen inspiratie en dat is heel vervelend, vooral omdat je wel graag wilt schrijven. Op het moment dat ik dit artikel schrijf had ik even geen inspiratie. En zomaar uit het niets kwam het idee om te bloggen over wat je kan doen als je even geen blog inspiratie meer hebt. Veel plezier met lezen!

Ga iets anders doen

Niets is zo vervelend als je geen inspiratie hebt om over te bloggen. En het is daarom ook niet leuk als je maar naar je scherm blijft staren, terwijl er toch niks uit je vingers komt. Je kan wel naar je scherm blijven staren in de hoop dat je inspiratie krijgt, of je laat het gewoon even rusten. Iets anders doen helpt daarom vaak als je geen inspiratie hebt en dat kan echt van alles zijn. Hou jij van koken? Maak dan een lekkere taart! Of sport je graag? Ga dat dan doen! Iets anders doen zorgt ervoor dat je gedachtes ook even kunnen ontspannen. Je zult zien dat dit gaat helpen.

Maak lijstjes

Als ik geen inspiratie meer heb, dan maak ik graag lijstjes. En dat kan echt van alles zijn! Zo maak ik graag een wishlist en dan zoek ik allerlei leuke items die ik op mijn lijstje kan zetten. Of ik maak een to do lijstje, maak een blogplanning. Zolang je maar lekker een lijstje kan schrijven!

Ga lekker buiten een rondje lopen

De kleinste dingen kunnen je inspiratie geven. Zo is het best ontspannend om een flink te wandelen. De natuur heeft namelijk veel te bieden en ook maak je op deze manier je hoofd leeg en dat is ook prettig.

Blogjes lezen werkt ook altijd goed

Ga eens blogs lezen van andere bloggers. Andere bloggers hebben hele leuke artikelen waar je vast wel inspiratie uit kan halen. Je moet natuurlijk niet hele blogs over gaan nemen of iets precies hetzelfde vertellen. Maak er lekker je eigen ding van en zorg ervoor dat het jouw artikel is!

Ga je kamer of je huis eens lekker opruimen

Als ik bezig ben met mijn blog en mijn kamer is een rotzooi dan ga ik daar erg onrustig van worden. Een opgeruimde omgeving zorgt er namelijk voor dat je je eigen beter kan concentreren en bovendien is het allemaal clean. Stel je zit achter je laptop zonder inspiratie, ga dan al je kastjes opruimen, of ruim je kledingkast eens goed op. Je zal gaan zien dat dit een heerlijk gevoel geeft.

Ga even liggen op bed of op de bank met muziek op

Ik merk de laatste tijd steeds meer dat ik echt kan genieten van het op bed liggen met de radio of andere muziek aan. Even helemaal niets doen en opgaan in de muziek. Mijn hoofd komt op deze manier tot rust en bovendien krijg ik altijd de leukste ideeën wanneer ik volledig ontspannen ben.

Series kijken helpt ook

Dit helpt mij altijd! Vooral als ik naar Gossip Girl kijk haha. Standaard heb ik mijn notitieboekje bij de hand en door te kijken naar mijn favo serie krijg ik altijd super leuke ideeën. Serie kijken is ontspannend en zorgt er bij mij voor dat ik weer inspiratie krijg.

En dit waren mij tips over wat je kan doen als je even geen inspiratie meer hebt! Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.

Wat doe jij als je even geen inspiratie meer hebt?

 

4 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge