13 oktober 2016

wishlist

Echt sinds het kouder is geworden verlang ik naar shoppen. Ik zie de laatste tijd alleen maar leuke items voorbij komen en daar gaat mijn hartje sneller van kloppen. Maar omdat ik best impulsief ben qua kopen, heb ik een wishlist gemaakt van items die ik echt heel graag wil hebben. En stiekem heb ik al een paar dingen besteld oeps! Vandaag vertel ik je wat ik graag wil hebben.

#1 Cross Back Quilted Chain Bag 2.0 Come Get Fashion € 37,95

Alleerst wil ik al een lange tijd een moioe cross back. En natuurlijk waren de bags die ik zag best aan de prijzige kant. Toen ik laats op de site van Come Get Fashion ging kijken, zag ik daar opeens mijn droom tas. Hij lijkt een beetje op een Chanel tas en ik vind hem echt prachtig. Om eerlijk te zijn heb ik hem ook gelijk besteld haha!

#2 Sweaterjurk Vero Moda € 39,95

Ik draag graag jurkjes, maar ik draag ook graag sweaters. En vooral als het zo’n heerlijke warme trui is, waarin je kan verdrinken. Bij Vero Moda zag ik deze super leuke sweaters in de vorm van een jurkje. Ook deze heb ik besteld, alleen het was een maat te groot en als het goed is krijg ik hem deze week binnen yaaay!

#3 Oversized spijkerjack Come Get Fashion € 64,95

Mijn spijkerjack is een favoriet item in mijn kast. Ik heb alleen een lichte versie en ik zoek al een tijd naar een oversized versie. Toen ik dit gave jack zag bij Come Get Fashion was ik eigenlijk gelijk verkocht, want hij is super leuk!

#4 Paper bag MYOMY € 170,00

Deze obsessie heb ik al vanaf de zomervakantie. Hij is echt leer, ietsjes aan de prijzige kant, maar oh zo tof! Ik heb nog niet een wat grotere leren tas en deze tas wil ik snel in mijn collectie hebben. Ik twijfel alleen nog over de kleur. Zwart is altijd goed, maar bruin is ook weleens leuk!

#5 Shabbies enkellaarsjes € 250,00

Ik heb best veel schoenen, dat geef ik eerlijk toe. Maar mijn enkellaarsjes zijn allemaal met hak. En in de winter heb ik geen zin om elke dag met hakken te lopen en dan vind ik plat of een klein hakje ook weleens fijn. Internet is mijn beste vriend, want daar zag ik de perfecte enkellaarsjes van het merk Shabbies. Echt leer en echt duur. Ik vind ze zo ontzettend tof, maar de prijs vind ik niet zo tof. Ik moet hier nog goed over nadenken.

#6 Giorgio Armani Si 50 ml € 93,01

Laatst was ik weer eens bij de ICI Paris XL, gewoon om even te gluren. En mijn oog viel op de parfum Si van Giorgio Armani en echt wauw die geur is zo ontzettend lekker! Hij is duur, maar goed mijn parfums koop ik sowieso altijd met korting. Ik moet en zal hem kopen haha!

#7 Marble Samsung Case Come Get Fashion € 9,95

En het laatste item wat op mijn wishlist staat is een marble samsung case. Ik heb mijn telefoon nu een jaar en ik ben nog maar één keer van hoesje verwisseld haha! Ik heb er in totaal twee en daarom mag er best wel een nieuw hoesje komen.

En dit was mijn heerlijke wishlist alweer. Ik wil altijd wel dingen kopen, maar ik heb een regel opgesteld voordat ik impulsief alles ga kopen. Als er een item langer dan drie maanden nog steeds op mijn wishlist staat, dan mag ik het eventueel kopen. En voor mij werkt dit perfect, want op deze manier heb ik een aantal miskopen voorkomen.

Wat wil jij nog echt graag kopen?

 

2 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge