28 maart 2016

lente

Het zonnetje begint steeds meer te schijnen, de temperatuur gaat omhoog en dat kan maar één ding betekenen! De lente laat zich eindelijk zien. Eerlijk gezegd ben ik hier ook echt aan toe. Ik ben klaar met de winter, de regen en de kou. Daarom vandaag 10 x waarom ik zin heb in de lente!

Wakker worden met het zonnetje en de vogels die fluiten

Oh hier ben ik zo erg aan toe! Sowieso hoor ik de laatste tijd de vogels fluiten als ik wakker aan het worden ben en dat is een heerlijk gevoel.

Mijn winterjas inruilen voor mijn lentejas

Jaaaaa! Doordat ik al zoveel ben afgevallen is mijn winterjas veel te groot, het ziet er gewoon niet meer uit. Bovendien wil ik weer mijn luchtige lentejas aan, heerlijk is dat!

Mijn garderobe inruilen voor mijn lentekleding

Of gewoon een totaal nieuwe garderobe shoppen, dat is ook absoluut geen straf haha.

De natuur die aan het veranderen is

Dit vind ik wel het allerleukste aan de lente. Je ziet echt dat de natuur aan het veranderen is. De bloemen beginnen weer te bloeien, de blaadjes aan de bomen krijgen weer kleur. Het ruikt allemaal zo lekker naar gemaaid gras en in de weilanden zie je kleine lammetjes rondhuppelen.

Drankjes doen op terrasjes

Een lekker drankje hier, bitterballen daar. Yaaasss het ultieme lentegevoel is toch wel dat we dan eindelijk in het zonnetje drankjes kunnen doen op de terrasjes. Oh en ik vind het ook altijd zo heerlijk om naar mensen te kijken haha.

Voor de rest kan ik gewoon niet wachten tot de echte lente van zich laat horen. De zon, jurkjes aan, zonnebril op, drankjes doen in het zonnetje. Dat is het heerlijke leven.

Heb jij ook zoveel zin in de lente?

5 reacties

  28 maart 2016

  Jaaaa lente <3 Het stormt hier op het moment dat ik dit type… Laat die lente maar komen!

  Rosanne

  30 maart 2016

  Ik mis de zon gewoon heel erg op dit moment hihi!  28 maart 2016

  Ik ben het helemaal eens met je artikel!  28 maart 2016

  haha drankjes doen, dat moet sowieso gebeuren meid!

  Rosanne

  30 maart 2016

  Oef ik kan niet wachten mop!Laat een reactie achter

CommentLuv badge