10 mei 2015

bron

Woehoee het festivalseizoen is officieel van start! Ga jij dit jaar ook naar een festival toe? Natuurlijk denk je voor zo’n festival dan na over je look. Je wilt lekker opvallen en indruk maken. Warrig haar en het dragen van je zondagse kloffie is hierbij out of the question. Als je veel aandacht hebt besteed aan je outfit, maakt een mooi kapsel het helemaal af. 

Bohemianlook
De bohemianlook is niet meer weg te denken. De look van puur natuur met zachte kleurtjes en veel bloemetjes kan goed tijdens een festival. Wat je qua kapsels vooral terugziet zijn vlechten. Je kunt dan kiezen voor één dikke vlecht, voor allerlei vlechtjes of een vlecht strak tegen het hoofd. Wil je inspiratie opdoen? Kijk dan eens op Pinterest, daar vind je de typische bohemianvlechten die perfect bij je bloemetjesvest en lange rok passen. Een tas met franjes, zonnebril met ronde glazen, telefooncase met natuurlijke print en slippertjes maken je look compleet.
Flowerpower
Bloemen zijn bij de bohemianlook niet weg te denken, maar een bloem in je haar staat bij zo’n beetje elke zomerse stijl. Je kunt dat heel makkelijk aanpakken door een bloem te plukken en achter je oor te dragen of door een kunstbloem op een elastiekje of speldje te kopen. Het leuke hieraan is dat bloemen in allerlei kleuren te vinden zijn. Heb je bewust je Canon thuisgelaten en in plaats daarvan je tablet meegebracht? Hiermee kun je prima leuke foto’s maken om de sfeer of je outfit mee vast te leggen. Zorg dan wel dat je hem passende bescherming geeft. Dit kan bijvoorbeeld in een universele rode hoes of roze hoes met standaard. Of wat dacht je van een retro bloemenprint? Dat match dan mooi met de rest van je outfit.
In de war
Ben je niet zo van een ladylike look? Als je liever je haar los hebt, is daar ook iets leuks op te bedenken. Ga voor de out of bed look: lekker warrig maar toch verzorgd. Het enige wat je nodig hebt is texturizing spray. Zorg ervoor dat je haar handdoekdroog is en spuit de spray in je haar van de wortels tot in de punten. Even met je haar door het haar en klaar! Je haar ziet er nu lekker warrig uit.
Voor welke look zou jij gaan? 
liefs

2 reacties

    10 mei 2015

    Ik ben helemaal gek van de bohemianlook dus daar zou ik zeker voor gaan!    12 mei 2015

    Bohemian vind ik wel gaaf! Oja mop je berichten komen niet meer in bloglovin he!Laat een reactie achter

CommentLuv badge