12 oktober 2015

Over een week precies zit ik gewoon in Londen. Ik ga erheen met mijn moeder, zusje en mijn vriendinnetje Rosemarije. Ik heb er onwijs veel zin in en heb voor mezelf al een wishlist opgesteld die ik vandaag aan je laat zien. 

Collection Concealer
Over deze concealer heb ik heel veel goede dingen gelezen. Ik neem er sowieso een aantal mee naar huis voor mezelf, maar ook voor twee vriendinnen van mij. 
Eyeko Skinny Liquid Eyeliner
Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet bekend ben met deze eyeliner, maar hij schijnt heel fijn te zijn in gebruik. Normaal gesproken ben ik meer van de vloeibare eyeliner, maar deze wil ik graag een kans geven. 
NARS lipstick
Sowieso wil ik een NARS lipstick gaan kopen. Ik weet nog niet welke kleur, maar ik zit te twijfelen tussen een mooie donkerrode kleur of een nude kleurtje. De kans is groot dat ik niet kan kiezen en dat ik twee kleuren mee neem naar huis. 
Naked smokey palette
De andere Naked palettes vond ik mooi, maar ik had niet zoiets van goh laat ik ze eens kopen. Met het smokey palette is dat een ander verhaal. De kleuren vind ik namelijk onwijs mooi en passen ook echt bij mij. Ik twijfel alleen of ik hem in Londen koop of in Nederland. We gaan het vanzelf zien.

Vo5 dry shampoo plump it up
Deze shampoo is ook helemaal nieuw voor mij, maar na al die fijne verhalen wil ik hem toch echt scoren. Waarschijnlijk ga ik er drie kopen, waarvan ik er één ga weggeven met een winactie die eraan zit te komen.
Barry M nagellak
Het schijnt dat je bij de Boots in Londen deze nagellak kan kopen. En ze zijn ook helemaal niet duur yay!
Beautyblender
Deze blender is heel bekend en veel mensen hebben hem al. Ik had er eerst niets mee, maar ik ben toch wel nieuwsgierig geworden.
Solar Powder Soap and Glory
Ook een merk dat eerst voor mij onbekend was. Ik ben hier ook ontzettend benieuwd naar. Hij schijnt namelijk heel goed te zijn.
Macarons Laduree
Ik wist gewoon niet dat er een Laduree is in Londen. Hier ga ik zeker te weten een doosje macarons kopen. Het idee al maakt mij hongerig haha.
Dit was mijn London wishlist. Voor de rest ga ik lekker rondkijken en ik weet zeker dat ik met meer thuis kom dan dat ik op mijn lijstje heb staan. Ik ga ook producten inslaan voor een winactie, die online komt als ik terug ben van Londen. 
Wat voor product moet ik nog echt gaan kopen in Londen?

6 reacties

  12 oktober 2015

  Mooie wishlist! Mijn vriend gaat volgende week naar londen en ik heb hem al een boodschappenlijstje meegegeven hahaha. Daar staat ook de Collection concealer op en de Becca Champagne pop!  12 oktober 2015

  Aaaah zo jaloers!! Wil je voor mij toevallig ook niet een concealer (of 2) meenemen als er genoeg is hihi? Ik mis hem zo erg en ik kom er de komende tijd helaas niet. Dan betaal ik natuurlijk ook de verzendkosten naar mij 🙂  12 oktober 2015

  Mooie wishlist! Heerlijk dat je naar Londen gaat! Ik zou ook echt bij de lipsticks van NARS willen kijken, die lijken mij zo mooi <3 En de blushes van NARS spreken mij ook erg aan haha! Veel plezier alvast! 🙂  12 oktober 2015

  Wat een mooie wishlist heb je gemaakt, ik ben benieuwd naar de lipsticks van Nars  12 oktober 2015

  heerlijke wishlist!
  daar wil ik ookw el wat van

  liefs
  Karlien  13 oktober 2015

  Mooie wishlist, hopelijk ga je alles kunnen scoren 🙂
  XLaat een reactie achter

CommentLuv badge