12 november 2015

Vorige week bestond mijn blog 3 jaar. Wauw de tijd vliegt echt als je het naar je zin hebt. Bloggen is en blijft een passie voor mij, ik doe dit met onwijs veel plezier. Maar ik had dit nooit zonder mijn lieve volgers en lezers gekund. Daarom heb ik twee hele leuke winacties georganiseerd, waarvan dit de eerste is. Benieuwd wat je moet doen om kans te maken? Lees dan snel verder!


TelefoonhoesjesXL bestaat nog niet zo heel lang, maar wauw het assortiment wat ze hebben daar stond ik van te kijken. Ze hebben namelijk onder andere hele leuke telefoonhoesjes voor bijna alle merken telefoons. Maar dat is niet alles, de accessoires die ze aanbieden zijn ook onwijs leuk! Ze hebben headsets, powerbanks, autoladers, fotolenzen en nog veel meer! Wil je een Samsung Galaxy S6 hoesje? Dat kan! Want deze hoesjes hebben ze ook in hun assortiment zitten. Of wat dacht je van leuke Galaxy S3 covers
Wat moet je doen om kans te maken?

♥ Volg mijn blog op Bloglovin 
♥ Like deze winactie
♥ Laat een geldig emailadres achter
Wat je mag doen en wat ik heel lief en leuk zou vinden.
♥ Mij volgen op Instagram
♥ Mijn Facebookpagina liken
♥ Abonneer je op mijn YouTube kanaal
De winactie sluit op donderdag 26 november om 18.00 uur. De winnaar stuur ik een persoonlijk mailtje met het leuke nieuws. Vergeet daarom niet een geldig emailadres achter te laten. Heb ik na twee dagen nog geen reactie? Dan verloot ik opnieuw. 
Heel veel succes!

7 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge