29 mei 2014

Vandaag is het Hemelvaartsdag, de meeste mensen zullen vandaag lekker vrij zijn. Ik niet, want wanneer dit bericht online staat ben ik al even aan het werk. Ik moest namelijk om vier uur beginnen, en ben om elf uur klaar. Ik werk namelijk bij de Mac, en die is gewoon open met feestdagen. Niet dat ik het erg vind om te werken, nee integendeel het is juist heel gezellig.
Onlangs kreeg ik een berichtje van FreshWater Valley een berichtje, of ik een paar lipsticks wou uitproberen. Uiteraard zeg ik daar geen nee tegen, want ik ben gek op lipsticks. Ik heb drie prachtige lipsticks gekregen, waar ik het vandaag met je wil over hebben.

FreshWater Valley is een online webshop die Amerikaanse thuis-spa producten verkopen. Maar naast thuis-spa producten, verkopen ze ook diverse make-up producten, zoals lipsticks, oogschaduwpaletten en lippenbalsem. Ze verkopen zelfs de Urben Decay Naked paletten. Kortom ze hebben een ruim aanbod van producten. 

De volgende lipsticks ga ik vandaag voor je reviewen:
– Wet ’n Wild Megalast Lip Color – Red Velvet 910D
– Wet ’n Wild Megalast Lip Color – Mauve Outta Here 907C
– Wet ’n Wild Megalast Lip Color – Cherry Picking 965

De linkse is echt een rode lipstick, de middelste een beetje een nude kleur en de laatste een felle roze kleur.

De lipsticks hebben ieder een fel kleurtje, die mooi op je lippen staat. Ze blijven ook aardig lang zitten, ongeveer 4 a 5 uur. Ik heb dan wel in de tussentijd gedronken en wat gegeten. Na een grote maaltijd moet je hem wel bijwerken. 
Red Velvet is helderrode kleur die zich mooi hecht aan je lippen. De kleur gaat niet in je velletjes zitten, wat natuurlijk al prettig is. Je ziet dat het pigment van deze kleur behoorlijk goed is, dit had ik niet verwacht. Ik hoefde dan ook maar één keer over mijn lippen te gaan om dit resultaat te bereiken. Het enigste wat ik vervelend vind is dat de vorm van de stick rond is. Dit is wat lastiger met aanbrengen, maar het is geen belemmering. 

Mauve Outta Here is een soort van nude kleurtje. Ik heb niet zoveel van deze kleurtjes in mijn stash zitten, want ik pak eerder altijd een iets feller kleurtje. Ik moet zeggen dat de kleur me niet tegenvalt, vind hem mooi fris staan. Het is dezelfde substantie als de rest van de lipsticks. Hij brengt romig aan, en je voelt hem niet echt zitten op je lippen. Doordat hij romig is had ik niet verwacht dat hij zolang bleef zitten. Dat doet hij dus wel, en daar hou ik van.

Cherry Picking is mijn absolute favoriet. Ik ben dol op roze, en hij is lekker fel. Kortom de ideale combinatie voor een mooie lipstick. Ook deze brengt romig aan en gaat niet in je lijntjes zitten. Zoals ik net al zei is het jammer dat hij rond is, want dat brengt net wat lastiger aan. 
Ja ik ben tevreden over alledrie de lipsticks. Wat wel twee minpuntjes zijn, is dat de stick rond is, niet zoals bij een normale lipstick. En dat de sticks een beetje tegen de huls aanzitten. Zo heb je de kans dat als de lipstick niet stabiel in zijn huls zit, dat hij dan tegen de dop aankomt. Maar voor de rest ben ik vooral positief. 
Het pigment is namelijk top, hij blijft lang zitten en trekt niet in je lijntjes. En voor € 4,95 vind ik het een mooi prijsje. Je kan deze lipsticks samen met andere producten bestellen op de webshop van FreshWater Valley.
Wat vinden jullie van deze kleurtjes? 
liefs x

23 reacties

  29 mei 2014

  Wat een mooie kleurtjes! De eerste staat je erg mooi.  29 mei 2014

  Wauw! Prachtige kleuren, die laatste staat je heel erg goed!  29 mei 2014

  Mooie kleurtjes zeg!

  liefs,
  Esmee
  esmeevandijk.blogspot.nl  29 mei 2014

  Ik snap dat cherry pickings je favoriet is!! Maar ik vind alle kleuren je echt prachtig staan hoor πŸ˜€  29 mei 2014

  Mauve outta Here vind ik een hele mooie kleur!
  Staat heel leuk πŸ™‚ maar ze staan je allemaal heel goed

  Liefs,
  Karlien  29 mei 2014

  Wat een mooie kleuren! Ze staan je allemaal wel heel goed! πŸ™‚ Zelf zou ik denk ik het snel voor Mauve Outta Here of Cherry Picking gaan, die kleuren spreken mij het meest aan!  29 mei 2014

  Mauve outta here staat je geweldig meid en dat zeg ik niet vaak met zo een kleur !! Die andere kleuren zijn ook erg mooi  29 mei 2014

  Alle kleuren staan je prachtig! Ik vind Red Velvet en Cherry Picking de mooiste kleurtjes.  29 mei 2014

  Die laatste vind ik prachtig bij je!  29 mei 2014

  wauw de kleuren zijn heel gaaf de middelste heeft ook wel weer wat! liefs x  30 mei 2014

  Die eerste vind ik echt stunning!  30 mei 2014

  Wat een mooie kleurtjes! Gaaf πŸ˜€  30 mei 2014

  Wauw, ze staan je eigenlijk allemaal super vind ik πŸ˜€  30 mei 2014

  Wauw, ze staan je alle 3 echt prachtig meid! Mooie kleuren hoor πŸ™‚  30 mei 2014

  Mooie lipsticks,
  ik vind dat ze jou alle 3 goed staan! πŸ™‚  30 mei 2014

  Wat een gave lipsticks! Red Velvet vind ik de mooiste kleur! Ze staan je allemaal leuk zeg!  30 mei 2014

  hele mooie lipsticks!!

  xx julia  31 mei 2014

  De lipsticks met de paarse gloed staat je onwijs goed! Aha, dat rijmt πŸ˜‰  1 juni 2014

  Vooral bij buitenlandse Youtubers heb ik veel over dit product gehoord, wat leuk dat je ze mocht testen! Ik vind de kleuren wel erg mooi en dat ze rond zijn is denk ik een kwestie van wennen x  1 juni 2014

  ik ben enkel bekend met de oogschaduws van Wet 'n Wild, maar deze lijken me ook superfijn! Vooral Red Velvet en Cherry Picking zien er geweldig uit!  1 juni 2014

  wat een prachtige kleuren! ik vind ze alle 3 mooi, ze staan je super!  1 juni 2014

  Heeel mooi! die rode kleur is echt heel erg intens1  2 juni 2014

  Ziet er mooi uit! πŸ™‚Laat een reactie achter

CommentLuv badge