5 mei 2015

Bloggen is mijn leukste en grootste hobby, het is dan ook echt mijn kindje geworden. Ik vind het een fijn idee dat ik mijn creativiteit kan uiten en kan schrijven over alles wat ik wil. Vandaag vertel ik waarom ik ben begonnen met bloggen. 


1. Ik hou van schrijven
Zolang ik me kan herinneren ben ik dol op schrijven. Als klein meisje verslond ik hele dagboeken en schriftjes. Soms waren het korte verhalen die ik schreef, maar ik ben ooit eens aan een boek begonnen haha. Door Rachel heb ik de knoop doorgehakt en ben ik begonnen met bloggen. Hier heb ik nooit spijt van gehad.
2. Ik wou meer doen met fotografie
Toen ik nog op de middelbare school zat, had ik een portfolio gemaakt met mijn mooiste foto’s. Mijn droom was namelijk om naar het grafisch lyceum te gaan. Uiteindelijk heb ik een hele andere opleiding gedaan, maar fotografie is altijd een onderdeel geweest in mijn leven. Op mijn blog kon ik deze passie ook uiten door middel van foto’s. 

3. Make-up is mijn grootste hobby

Naast mijn blog is make-up een hobby voor mij. Ik vind het heerlijk om te experimenteren met make-up. Op mijn blog kan ik hier over schrijven. Voordat ik mijn blog was begonnen, was ik al bezig met make-up. Mijn moeder gebruikt altijd mooie merken en toen ik nog wat jonger was, vond ik dat reuze interessant. Nu heb ik best een grote stash opgebouwd en tegenwoordig komt mijn moeder bij mij make-up lenen. Ze is helemaal dol op mijn MAC lipsticks oeps. 

4. Ik vind het fijn om mensen te helpen

Mijn moeder zegt altijd dat ik een zorgzaam persoon ben. Ik zorg graag voor mensen, maar wil ze ook graag helpen. Via mijn blog kan ik mensen helpen op het gebied van beauty en lifestyle. Dit doe ik dan ook met heel veel plezier. 

5. Ik zocht een hobby die ik ook in bed kon uitvoeren

Tja met bloggen zit ik dan helemaal goed. Ik moet ook eerlijk zeggen, dat ik de meest artikelen vanuit mijn bed heb geschreven. Bloggen en in bed liggen is zo ontspannend. Als je dit nog nooit gedaan hebt, dan raad ik je het zeker aan. Ook al vind ik het heerlijk om aan mijn bureau te werken, niks gaat boven mijn bed.

10 reacties

  5 mei 2015

  Hele herkenbare dingen! Haha vanuit je bed ja dat is wel chill (:
  Nummer 4 haal je sowieso, altijd handig reviews enzo (:  5 mei 2015

  Ik herken ze allemaal! Leuk artikel.

  Liefs, Brittany  5 mei 2015

  Mooie layout heb je meid <3 En heel herkenbaar hihi!  5 mei 2015

  Wat een leuk artikel, en vooral heel herkenbaar!  5 mei 2015

  Ja heel erg herkenbaar  5 mei 2015

  Hahaha een hobby die je ook in bed uit kunt voeren, heerlijk! Ik lig op dit moment ook in bed 🙂  5 mei 2015

  Leuk om dit te weten! Ik herken me heel goed in een paar puntjes! XO  5 mei 2015

  Leuk om dit te lezen 🙂
  Maar heel erg herkenbaar, ik schrijf blogs terwijl ik in mijn sofa lig en het is inderdaad erg ontspannend 🙂
  X  6 mei 2015

  Wat leuk om te weten waarom jij met bloggen bent begonnen. Ik heb erg moeten lachen om de reden dat je graag een hobby vanuit bed wilde uitvoeren.  6 mei 2015

  Zeker heel erg herkenbaar, bloggen is zo fijn!Laat een reactie achter

CommentLuv badge