7 mei 2014

Hello beauty’s!
Vandaag ben ik een daagje thuis gebleven, omdat ik me echt niet lekker voel. Maandag begon het al met mijn keel. En ik ken mezelf ondertussen, en ik weet als ik pijn in mijn keel heb dat ik ziek aan het worden ben. Heel mijn lichaam doet ook echt pijn, en mijn hoofd zit helemaal vol. Vervelend is dat altijd ziek zijn.
Maar nu over naar het product. Ik heb al een paar weken een nieuwe blush in mijn stash zitten. Het is een blush van W7 met de naam The Cheek Of It! In The Pink – Baby Pink. Een mond vol! Ik noem de blush gewoon lekker baby pink. 
Benieuwd naar mijn review? Lees dan snel verder.

Het merk
W7 kennen we natuurlijk allemaal van het W7 In The Buff palette. Maar W7 heeft nog veel meer mooie producten. Ik was heel nieuwsgierig naar de blushes, want die zagen er goed uit. Ik besloot om er eerst één mee te nemen, om te kijken of die mij beviel. 
Het doosje van Baby Pink is simpel, maar ik vind hem toch wat hebben. Hij voelt niet goedkoop aan namelijk. Ook is het een vrij grote blush, en kan je de blush door het doosje heen zien. De blush bevat 10 gram, waar je dus een ruime tijd mee kan doen. Op deze foto lijkt het trouwens een koraalkleurige blush, maar dat komt door het lichtinval. Excuses daarvoor. Zomenteen zie je hoe mooi de blush eigenlijk is.

De kleur op deze foto komt het meest overheen met de kleur in het echt. Je ziet dat het een zachte roze kleur is, niet te fel. Gewoon perfect. Het leuke is ook dat er in de blush letters staan, namelijk In The Pink. Dit vind ik persoonlijk een mooi detail. Je ziet ook dat er hele kleine shimmers inzitten, zo kan hij ook als een highlighter gebruikt worden.

Hier zie je wat ik bedoel met een shimmer, het is aanwezig, maar niet teveel. Dit is trouwens met één veeg gedaan. Zoals je ziet is de pigmentatie ronduit goed.

Om hem even te vergelijken met hoe de kleur in het doosje is, heb ik de swatch en de blush naast elkaar gehouden. De kleuren komen goed overheen, alleen is hij op mijn arm net wat donkerder.

De kleur heb ik lichtjes aangebracht, niet teveel want dat ziet er niet uit. Nee het moet juist een subtiele look zijn. Ik besloten om hier geen highlighter overheen te doen, want dan zou het teveel van het goeie zijn.

Van veraf ziet de blush er zo uit. Ik heb de blush vrij rustig gehouden, maar je kan het zo donker maken als je zelf wilt. Mijn ogen heb ik hier wat zwaarder opgemaakt, vandaar dat de blus rustig is gebleven. Wel is het oppassen met het aanbrengen van deze blush, want je pakt al snel teveel. 

Uiteraard mag er een full-face foto niet ontbreken. Ja ik vind het een hele mooie blush, en hij zit nu zelfs in mijn dagelijkse routine. Dus dat zegt al veel over dit product. Je kan deze prachtige blush kopen op www.freshmintcosmetics.nl voor maar € 3,00.
Wat vinden jullie van deze blush? Zou je hem zelf ook kopen? 
liefs x

21 reacties

  7 mei 2014

  Wauw wat goed gepigmenteerd! En op je wangen ziet hij er heel natuurlijk uit. Mooi!  7 mei 2014

  Prachtige kleur, lekker roze! Love it <3  7 mei 2014

  Ik vind het een prachtig kleurtje! Prachtig voor iedere dag. De blush heeft ook een fijn prijsje zeg, dat is altijd fijn!
  Liefs  7 mei 2014

  Die ziet er echt heel erg mooi uit  7 mei 2014

  Wat mooi!  7 mei 2014

  Wauw pretty!  7 mei 2014

  Prachtig pigment en staat heel mooi op de huid
  prachtige lipstick trouwens 😉
  Welke merk en kleur is dat nu weer? (ik wil heeeem)

  Liefs,
  Karlien  7 mei 2014

  Mooie pigmentatie! Staat je heel natuurlijk en mooi!  7 mei 2014

  Mooie blush en lekker budgetproof! 🙂 Veel beterschap 🙂  7 mei 2014

  Wat een leuk kleurtje, staat je mooi meid ! X  7 mei 2014

  Wauw! Prachtige blush, staat je ook heel mooi 🙂  7 mei 2014

  Wat een mooi lief roze kleurtje, perfect voor de lente 🙂  7 mei 2014

  Prachtige Blush het staat je super! Ik zou het zelf ook kopen!
  X  7 mei 2014

  Wat leuk dat er een tekst in de blusher is gedrukt. Ik vind de kleur prachtig! Deze staat je ook goed. Helaas zou deze voor mij ietwat te roze zijn.  8 mei 2014

  Lieve blush! Het is echt een schattig kleurtje 🙂  8 mei 2014

  Oei, beterschap! Ik vind dat de blush je echt prachtig staat! (:  8 mei 2014

  Wat een lief kleurtje, hij staat je erg goed! Vervelend trouwens dat je ziek bent, heel veel beterschap!  8 mei 2014

  de blushes van W7 hebben super veel pigment! mooie kleur is dit, staat je goed!!!  8 mei 2014

  Ziet er mooi en lief uit! x  8 mei 2014

  Beterschap meid, je make-up ziet er weer prachtig uit!  8 mei 2014

  Aah, hè, wat vervelend dat je ziekjes bent! Veel beterschap! Ik vind dit een prachtige blush. Ik denk dat de kleur voor mij iets te fel zou zijn, maar dat neemt niet weg dat dit gewoon een goede blush is. Zeker voor dat prijsje! Hij staat je ook echt onwijs goed 😀 .

  Xjes FemkeLaat een reactie achter

CommentLuv badge