14 augustus 2015

Ik ben nu bijna een maand 22 en ik voel mij totaal niet anders. Nee ik ben gewoon Rosanne, maar dan een jaartje ouder. Maar voordat ik 23 mag worden, heb ik een paar wensen op mijn lijstje staan, die ik wil doen voordat ik 23 ben. Wat deze dingen zijn? Hier vertel ik vandaag alles over.

Voordat ik 23 ben wil ik…
Een auto kopen

Ik moet en zal een auto hebben voor mijn 23e. Beter nog voordat het winter is heb ik een auto haha. En dan wil ik graag een kleine zwarte auto. Whoepwhoep.
Naar Londen gaan

Komt dat nou eens goed uit, in oktober ga ik een paar dagen naar Londen toe met mijn moeder en zusje. Dit is mijn tweede keer en ik heb er onwijs veel zin in. We hebben allemaal een dag voor ons alleen en drie keer raden wat we gaan doen op mijn dag.. We gaan shoppen tot we erbij neervallen. Ik ben stiekem al een paar maanden aan het sparen.
Een nieuwe laptop kopen

Jup ik ben mijn laptop helemaal zat. Hij is sloom, word heel snel warm en is gewoon oud. Ik heb hem al vier jaar en ik ben er elke dag mee bezig. Deze keer wil ik voor een witte laptop gaan en ik zie mezelf al helemaal zitten achter mijn nieuwe witte laptop die ik nog moet kopen. 
10 kilo afvallen

Oké ik moet eerlijk zeggen, ik ben absoluut niet te dik of wat dan ook. Maar voor mijn lengte is het beter als er wat kilo’s afgaan. Plus ik voel mij eigen er ook gewoon beter bij. Ik heb ooit in een ver verleden als puber zijnde 65 kilo gewogen, maar dit kwam ook door mijn ADHD medicijnen. Nu ga ik het op eigen houtje doen. Maar ik mag trots op mezelf zijn, want ik ben al aardig wat kilo’s kwijtgeraakt jeej.
500 volgers op Bloglovin hebben

Begrijp me niet verkeerd ik ben blij met elke volger. Het zou alleen zo tof zijn als ik voor mijn 23e 500 volgers op mijn blog heb. Ik hou van bloggen, het is echt mijn passie en ik ben er dagelijks mee bezig. Elke dag heb ik een besef momentje en ben ik zo dankbaar voor alles. 
Groeien met mijn YouTube kanaal en mijn blog
Ik wil altijd het beste uit mezelf halen en soms gaat dat wat makkelijker dan anders. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en leren van mijn fouten. Over een jaar ga ik terugkijken op mijn blog en op mijn kanaal en dan wil ik trots op mezelf zijn. 
Dit zijn op dit moment mijn zes grootste wensen en ik weet zeker dat het goed gaat komen. Als ik iets wil ga ik er met de volle honderd procent voor.
Wat is jouw grootste wens op dit moment?
liefs

5 reacties

  14 augustus 2015

  Super goede doelen! Ik hoop dat je ze allemaal bereikt 🙂  14 augustus 2015

  Dat groeien gaat je vast en zeker lukken, je hebt een onwijs leuke blog!  14 augustus 2015

  mooie doelen, heel veel succes ermee.! ♥  14 augustus 2015

  Mooie doelen. Moeten zeker wel haalbaar zijn!  15 augustus 2015

  ik wil ook groter worden op youtube en op mijn blog, ook afvallen haha laptop heb ik dan al!Laat een reactie achter

CommentLuv badge