11 augustus 2015

Vandaag ben ik alweer een week terug uit Oostenrijk en ik heb heel erg genoten van mijn vakantie. Gelukkig heb ik aardig wat foto’s gemaakt, zodat ik er altijd een herinnering aan hebt. Vandaag laat ik je de eerste lading foto’s zien. 

Vlakbij ons huisje was er een hele mooie waterval. Om daar te komen moest je ongeveer tien minuten lopen en dat was het dubbel en dwars waard, want het zag er prachtig uit.
Als je in de tuin stond, was dit je uitzicht. S’avonds was het vooral heel gaaf om te zien door alle lichtjes.
Op mijn verjaardag gingen we heerlijk uiteten. Uiteraard nam ik een wiener schnitzel. Nergens zijn ze zo lekker als in Oostenrijk en ik had de grootste genomen. Ik heb hem gewoon opgekregen, zo lekker was het.
Meestal gingen we s’ochtends al de berg op en omdat er dan nog wolken zijn, had je dit prachtige uitzicht.
Echt nu ik dit zie, heb ik er super veel trek in haha. Dit is een apfelstrudel. Het is een soort van appeltaart met warme vanillesaus. Zo lekker is dit!
Wij zijn ook naar de eeuwige sneeuw geweest en daar ben ik al vaker geweest. Het blijft heel gaaf om te zien. Het is dan ook best bizar dat er in het dal een hittegolf is en boven op de berg is er eeuwige sneeuw.
Het uitzicht blijft heel mooi.
We zijn ook naar het mooie Salzburg geweest. Dit blijft zo’n mooie en gave stad om te zien. Omdat we al een keer in het kasteel waren geweest gingen we een rondje lopen door de stad. En wauw zelfs daar keek ik weer mijn ogen uit. Salzburg heeft ook een winkel waar ze MAC verkopen en ik ben heel sterk geweest, want heb namelijk niks gekocht! Dit komt omdat ik allemaal bonnen voor mijn verjaardag had gekregen, anders had ik mijn eigen zeker uitgeleefd hihi.
Salzburg heeft ook een brug, waar je een slotje aan kan ophangen. Dit moest natuurlijk gefotografeerd worden, het ziet er heel tof uit!
Lieve papa en mama.
Door de zon ben ik nog blonder geworden, me happy! Nu heb ik eindelijk een mooie blonde haarkleur en je ziet helemaal niets terug van mijn groene mislukking haha.
Deze struik vond ik wat hebben en moest uiteraard gefotografeerd worden.
We konden gewoon niet normaal op de foto gaan, tja dan maar zo.
Dit blijf ik zo’n mooie foto vinden <3.
Volgende week maandag komt deel twee online. 
Zijn jullie al op vakantie geweest?
liefs

8 reacties

  11 augustus 2015

  Wauw heerlijke lijst met foto's zeg! Zo te zien heb je een erg leuke vakantie gehad in een super mooie omgeving!  11 augustus 2015

  Wat een mooie foto's van de omgeving, ik ben zelf niet zo van Oostenrijk maar het is wel mooi!  11 augustus 2015

  Mooie foto's zeg, wauw! Ik vind Oostenrijk echt geweldig, ben er vaak geweest.  11 augustus 2015

  Ah leuk om te zien! Ben ik mei zelf naar Oostenrijk geweest en daar zag het er weer zo anders uit..  11 augustus 2015

  wat een fijne foto's ♥  11 augustus 2015

  Het ziet er daar prachtig uit  11 augustus 2015

  wat een prachtige foto's! en wat heb je een leuke papa en mama! Groetjes Bertine – http://www.aboutfashion.nl  11 augustus 2015

  Wat een mooie foto's van Oostenrijk en ook erg leuk de foto van jouw en je zusje en je ouders!Laat een reactie achter

CommentLuv badge