24 februari 2015

Sinds een tijdje ben ik helemaal gek op het merk Makeup Revolution. Inmiddels heb ik al aardig wat producten in huis, maar ik ben nog steeds gek op mijn iconic 3 palette. Vandaag heb ik er ook een look mee gemaakt en door middel van een tutorial leg ik je uit hoe je deze look zelf ook kunt maken.

Dit is mijn pareltje. Mijn geliefde Iconic 3 palette. Uit het palette heb ik de kleur naast de gouden kleur gebruikt, de gouden kleur en nog een donker kleurtje voor in mijn crease. Als highlighter voor in mijn ooghoeken, heb ik de tweede kleur van links gebruikt.
Elke donkere kleur uit het palette kan je in je crease gebruiken. Ik blend met zulke looks de donkere kleuren naar boven en naar de zijkant.
De roze kleur gaat op mijn gehele ooglid. Wauw, wat is dit toch een prachtige roze kleur.
Tijd voor de gouden kleur. Deze zie je niet zo heel goed, want heb er maar een heel klein beetje van aangebracht. Puur voor de warmte in mijn look. Deze heb ik in het midden aangebracht.
Blenden, blenden en nog eens blenden. We brengen een highlighter aan bij de ooghoeken.
Eyeliner en mascara erop doen, en je look is eigenlijk zo goed als klaar. Maar ik breng nog een wit oogpotloodje aan, zodat ik een stuk frisser eruit ziet.
Op mijn lipjes gaat Sunny Seoul van MAC, in combinatie met een roze nude kleur van Catrice. Soms vind ik één lipstick niet zo heel bijzonder, maar in combinatie met een andere lipstick is het juist zo’n gaaf kleurtje.
Met de ogen dicht ziet de look er zo uit. Heerlijk om eens een zachte look te maken. 
Blush, bronzer en highlighter word aangebracht, en tadaaa de look is af.
Zie mijn highlighter eens mooi glimmen ♥
Wat vind jij van deze rustige look met mijn Iconic 3 palette?
liefs

10 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge