30 oktober 2013

Hi girlss


Weetje waar ik nou echt een hekel aan hebt? Vroeg uit bed gaan. Dit is gewoon niet mijn ding, en hoe ik het ook voor elkaar krijg weet ik niet maar ik zit altijd in de stress. Ik hou er niet van om me eigen rot te haasten wat dus altijd weer gebeurt. Daarom heb ik voor jullie een aantal tips die ik  tegenwoordig zelf ook gebruik, zodat je zonder stress de ochtend kan beginnen.

Klik op lees meer om de ochtendtips te lezen 🙂

1. Bedenk de avond van tevoren wat je aan wilt trekken en leg dat alvast klaar, geloof me nu ik het zelf ook doe bespaart me dat veeeel minder wat-moet-ik-aan stress.
2.Als je naar school gaat of moet gaan werken, maak dan alvast je lunch klaar dat scheelt s’ochtends weer een paar minuten.
3. Pak je tas alvast in. Als je dat in de avond doet dan hoef je daar in de ochtend niet meer aan te denken.
4. Zet een vrolijk muziekje op als de wekker gaat, zo voorkom je dat je direct weer in slaap valt + zo laat je je dag tenminste goed beginnen.
5. Ga eens een keer een half uur eerder naar bed toe. De uren voor 24.00 uur zijn een stuk belangrijker dan de uren daarna. En ga eens een half uur eerder je bed uit, zo heb je meer tijd om je ding te doen en je zal zien dat het geen stressen meer is.
6. Wat je echt niet moet vergeten in de ochtend is je ontbijt. Hoeveel haast je ook hebt, je ontbijt geeft je de energie die je nodig hebt om de dag mee te beginnen.
7. Ga in plaats van s’avonds eens een keer s’ochtends douchen. Door te gaan douchen word je wakker en je gaat er tenminste fris en fruitig er tegen aan.
8. Als je s’avonds in bed lig bedenk je eigen wat je de volgende dat voor leuke dingen ga doen. Zodra je met deze gedachte ga slapen wordt je met een goed gevoel wakker. 
9. Zet je wekker eens 10 minuten eerder, zo heb je nog 10 minuten om lekker even wakker te worden voordat de dag gaat beginnen.
10. Zorg ervoor dat je slaapkamer is opgeruimd, het is vervelend als je wakker wordt en je doet het licht aan en je ziet dat je kamer een rotzooi is. Je slaapkamer hoort een plek te zijn waar je je rust kan nemen. Je hoeft het natuurlijk niet heel de dag netjes te houden haha. Als het maar voor jou geordend is.

Weet jij nog goeie tips tegen ochtendstress? Laat dan een berichtje achter, ik vindt het altijd leuk om jullie reacties te lezen. 
xxx

1 reactie

Laat een reactie achter

CommentLuv badge