6 maart 2015

Lieve Cindy heeft mij laatst getagd om de Three Things Tag in te vullen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik ben dol op het lezen van tags, maar nog leuker vind ik het invullen van tags. Ik mag telkens drie dingen kiezen waar ik niet zonder kan. En kiezen vind ik al zo moeilijk haha. Veel plezier met lezen!


Drie dingen in mijn tas
– Mijn portemonnee zit altijd in mijn tas en ik ga ook niet zonder de deur uit. In mijn portemonnee zitten al mijn pasjes, geld en mijn rijbewijs.
– Mijn makeup tasje zodat als het nodig is ik mijn makeup even kan bijwerken.
– Ik ga nooit de deur uit zonder mijn sleutels. Aan mijn sleutelbos zit mijn scootersleutel en de autosleutel. Als ik hem niet mee heb kan ik ook niet weg hihi.
Drie dingen op mijn bureau
– Sowieso mijn laptop. Deze gebruik ik elke dag en ik zit elke dag aan mijn bureau. Als hij niet op mijn bureau ligt, dan ligt hij samen met mij lekker in bed.
– Notitieboekjes. Daar ben ik zo verslaafd aan. Ik vind het heerlijk om lijstjes te maken of om gewoon dingen in op te schrijven. 
– Een Yankee Candle kaars. Ik word er heel ontspannen staan als ik een lekkere geurkaars aan heb staan op mijn bureau. Yankee Candle is groot favoriet.
Drie favoriete meubels
– Mijn bureau. Hier zit ik vrijwel elke dag aan. Als ik me niet aan het opmaken ben, dan ben ik wel bezig voor mijn blog. Het is echt mijn plekje en die is mij heilig.
– Mijn beauty kast. Hierin staan mijn parfums, producten van Lush, TBS en nog veel meer. Het oogt heel gezellig en ik kan er echt van genieten.
– Wanneer ik niet aan mijn bureau zit, dan lig ik dolgraag op mijn bed. Mijn bed is heilig voor me ik lig er zo graag in samen met mijn laptop.
Drie favorieten fruitsoorten
– Mango, i love it. Ja mango is mijn favoriet fruitsoort, het is zo fris en lekker yum krijg er spontaan trek in.
– Aardbeien, en dan stiekem met een laagje chocola eroverheen. Maar zonder vind ik aardbeien ook heel lekker.
– Ananas vind ik ook ontzettend lekker.
Drie blogs die ik dagelijks bezoek
– VeraCamilla vind ik zo’n leuke blog. Ik vind Vera ook een hele leuke meid om te zien en haar artikelen vervelen mij nooit.
– De blog van lief vriendinnetje Rachel check ik ook elke dag, haar artikelen zijn heel leuk om te lezen.
– Elke dag spit ik bloglovin door en lees ik al jullie artikelen met veel liefde ♥
Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg
Omi – Cheerleader. Dit nummer zing ik heel de dag door hihi.
Frozen – Let it go. Als ik het nummer zing ik uit volle borst mee let it gooooooo
Kygo – Firestone. Aah dit is is zo’n lekker nummer. 
Drie dingen waar ik op dit moment aan denk
– Mijn scooter die weer eens kapot is, nadat ik hem drie weken geleden voor € 250 heb laten maken. Bummer! 
– Nog één dag werken dan heerlijk weekend houden. 
– Ik heb honger. Maar ik ga niet eten is niet goed voor me. 
Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid
Door het bloggen heb ik zoveel lieve meiden leren kennen dat ik gewoon niet wil en kan kiezen. Jullie zijn allemaal geweldig met een super leuke persoonlijkheid. Maar er zijn vier meiden die ik elke dag spreek en dat zijn lieve Rachel, Mariëlle, Kirsty en Sharon.
Drie favoriete sporten
Ik hou niet van sporten haha. Nee oké ik ga kiezen. 
– Voetballen. Daar heb ik zeven jaar op gezeten en ik moest sporten vanwege een gescheurde lies. Anders had ik er zeker te weten nu nog op gezeten.
– Springtouwen. In het begin is het heel pittig maar ik heb nu een mooi schema opgebouwd. Lekker muziekje aan en springen maar!
– Hoelahoepen. Dit heb ik gisteren uitgevonden en het is zo leuk om te doen.
Drie dingen waar ik gelukkig van word
– Bloggen en YouTube. Ik kan mijn creativiteit erin kwijt en ben er dagelijks mee bezig. Het is ook zo leuk om te doen en ik word er helemaal happy van. 
– Mijn leven op dit moment. Vorig jaar was echt een rot jaar voor me. Ik ben 2015 goed begonnen en ben dolgelukkig met mezelf. 
– Mijn bed en in bad gaan. 
Drie vakantiebestemmingen
– Londen. Ik ben er al een keer eerder geweest en het was geweldig. Eind van het jaar ga ik er weer heen en heb er zoveel zin in.
– New York. Hier wil ik al zolang een keer naartoe, lijkt me zo leuk.
– Oostenrijk. Ik kom hier al sinds ik klein was en het land heeft echt een plek in mijn hart veroverd.
Drie dingen die ik dit jaar wil doen.
– Mijn lichaam helemaal in vorm krijgen. Ik ben er mee begonnen en het is best pittig. Maar ik wil het zo graag dat het helemaal goed gaat komen.
– Een nieuwe camera en laptop kopen yay, heb er zoveel zin in.
– Een nieuwe opleiding beginnen. Het is nog een klein geheimpje wat ik wil gaan doen en of het allemaal wel doorgaat, maar ik heb het in mijn gedachten.
Wat een super leuke tag was dit om te doen. Het kiezen was nog best wel moeilijk, maar het is gelukt. Bij deze wil ik iedereen taggen die het leuk vind om de tag te doen. Laat je het me weten als je de tag gedaan hebt? Ik lees hem met heel veel plezier. 
liefs

12 reacties

  6 maart 2015

  Wat een super leuke tag! Ik ben momenteel al een maandje terug aan het sporten, was het ook niet meer gewoon 😉  6 maart 2015

  Wat heb je de tag leuk ingevuld zeg! Leuk dat je begonnen bent met hoelahoepen! Samen naar Londen gaan?  6 maart 2015

  Wat een heerlijke tag en lief dat je die meiden met ieder een fantastische blog even in het zonnetje zet! <3  6 maart 2015

  Wat heb je deze tag leuk ingevuld!  6 maart 2015

  Nu het weer wat mooier weer word eet ik vaker mango en ananas, echt super lekker, maar appel en aardbeien zijn mijn favoriete fruitsoorten  6 maart 2015

  Een tag met allemaal vrolijke, fijne en positieve dingen!  6 maart 2015

  Wat een leuke tag!  6 maart 2015

  Leuke tag! Zo lief ook dat je ons noemt! <3 Vind het altijd wel erg gezellig in de app! 🙂 Je maakt mij trouwens stiekem wel heel nieuwsgierig naar wat voor opleiding je misschien nog wil gaan doen!  6 maart 2015

  Ik zie de tag bij verschillende blogsters al voorbij komen erg leuk! Qua vakantiebestemmingen wil ik ook graag weer naar Londen dat heeft mijn hartje echt wel gestolen<3  6 maart 2015

  Deze tag kende ik nog niet. Leuk ingevuld! Ik krijg Cheerleader ook niet meer uit mijn hoofd. Zo'n lekker nummer! En oeh, aardbeien met chocola, yum!  7 maart 2015

  Leuke tag! 🙂  7 maart 2015

  Wat een leuke tag!Laat een reactie achter

CommentLuv badge