27 november 2013

Vandaag heb ik weer een tag voor jullie. Ik ben deze tag al op meerdere blogs tegen gekomen, en het leek me erg leuk om deze ook te doen. Ik ben dol op tags, je krijgt zulke leuke vragen en je moet er soms echt over een vraag nadenken. 

Fashion
Spijkerbroek of Jogginspak
Lange mouwen of korte mouwen
Jurken of rokken
Streepjes of ruitjes
Teenslippers of sandalen
Sjaals of hoedjes
Oorknopjes of oorhangers
Kettingen of armbanden
Hakken of platte schoenen
Jasje of vest
Ik ga echt never nooit met een trainingsbroek zomaar de deur uit, geef mij dan maar een spijkerbroek. Korte mouwen zitten gewoon fijner dan lange mouwen. Plus je kan korte mouwen ook leuk combineren met een leuk vestje ofzo. Jurkjes draag ik best vaak, en dat draag ik dan ook liever dan rokken. Eigenlijk ben ik helemaal niet van de streepjes en ruitjes, maar als ik dan moet kiezen ga ik toch voor streepjes. In de zomer loop ik het liefst de hele tijd op mijn teenslippers, ik vind dat heerlijk lopen. Ik draag eigenlijk nooit een hoed haha, geef mij dan maar een sjaaltje. Oorhangers vind ik gewoon leuker staan, en oorknopjes zie je bijna niet dat je die in hebt. Ohh kettingen draag ik eigenlijk bij elke outfit wel, armbandjes heel soms. Je hebt meiden die hele dagen op hakken kan lopen, nou ik hoor niet bij die categorie hoor, geef mij maar platte schoenen haha! Boven een outfit draag ik best vaak een vestje, en bijna nooit een jasje.
Make-up
Blush of bronzer
Lipgloss of lipstick
Eyeliner of mascara
Foundation of concealer
Neutraal of kleur
Oogschaduw in vaste vorm of loss poeder oogschaduw
Kwasten of sponsjes

Ik gebruik al een poeder voor mijn gezicht en dan vind ik een mooie lichte blush op mijn wangen, altijd heel mooi staan. Ik heb echt niks met ligploss geef mij maar een mooie lipstick en dat heb ik eigenlijk bijna elke dag wel op. Omdat ik al best lange en donkere wimpers van mezelf heb, kan ik best zonder mascara. Foundation is altijd de basis van mijn make-up. Ik hou van kleur, dus ik heb best vaak oogschaduw op, en bijna elke dag wel een lipstick. Losse poeder oogschaduw vind ik prettiger om mee te werken. Ik gebruik bijna overal wel sponsjes voor haha. 
Lees verder om deze tag verder te bekijken♡ 
Lichaam
Parfum of bodysplash 
Lotion of body butter
Douchegel of zeep
Lush of andere merken
Ik hou van parfum, ik heb best veel flesjes staan en ik spuit het dan ook iedere dag op haha. Lotion vind ik gewoon heeerlijk. Onder de douche gebruik ik eigenlijk altijd douchegel, ik vind het ook altijd zo lekker ruiken. Sinds ik mijn eerste lush product heb gekocht, ben ik verkocht!
Haar
Krullend of stijl
Knot of paardenstaart
Schuifspeldjes of clipjes
Haarlak of gel
Lang of kort
Licht of donker
Lok of pony
Los of vast
Aangezien ik een bob heb, staan krullen mij niet haha dus geef mij maar stijl haar. Eerlijk gezegd krijg ik mijn haar geen eens in een knot, wel in een paardenstaart soort van haha. Ik gebruik geen van beide, maar als ik moest kiezen dan clipjes. Haarlak gebruik ik elke dag want dat heb ik nodig om mijn haar in model te krijgen. Tja lang gaat mijn haar toch niet worden, en bovendien kort haar staat mij veel leuker vind ik. Ik ben blond en dat staat mij goed vind ik. Ook heb ik het weleens donker gehad, maar dat maakt mijn gezicht gelijk een stuk harder. Ik ga voor een pony naja een schuine pony. Als ik nu een rechte pony zou laten knippen heb ik zo’n plofkop. Ik heb mijn haar altijd los.
 
Overig
Regen of zon
Zomer of winter
Herfst of lente
Chocolade of vanille
 Boek of tijdschrift
Ik ben iemand die heeeel veeel van de zon houd, ik heb niks met de kou bahh. Zomer natuurlijk dat is mijn lievelingsseizoen, al heeft de winter wel wat qua gezelligheid. Lente jaja het wordt warmer, de bloemen gaan groeien oef heerlijk. Chocolaaaaa welk meisje houd daar nou niet van? Ik vond deze best moeilijk, want ik vind het heerlijk om in een tijdschrift te bladeren, maar een goed boek gaat boven alles. Momenteel ben ik in een heerlijke triller bezig. 
Ik ben benieuwd wat jullie van deze tag vonden.
Laat het me weten.
xxx

6 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge