23 november 2015

Iets wat ik vrijwel nooit op mijn blog zet, zijn tags. Ik vind het super leuk om ze te lezen bij andere mensen, maar zelf hou ik er niet zoveel van. Toen ik onlangs een lief berichtje kreeg van Liza van lizadekker.nl. Met daarin de vraag of ik The Happiness Tag wou invullen waar zij mij in had getagd. Daar kan ik natuurlijk geen nee tegen zeggen, want het is een hele leuke tag om te beantwoorden.

De tag gaat vooral over de positieve dingen in het leven. Dit is iets waar je echt soms even bij moet stilstaan. Nadenken over de kleine positieve dingen in het leven. 
1. Van welk eten wordt je blij?
Aaah dit is echt een strikvraag. Ik hou van eten, alle soorten eten. Ik word er echt gelukkig van haha. Maaar als ik moet kiezen vind ik pasta altijd wel heel lekker, of iets met kip. Ohneee ik ben dol op wokken, afgelopen weekend heb ik dat nog gedaan en ik heb weer enorm genoten.
2. Welke film maakt je vrolijk?
Ik kijk niet heel vaak films, ik ben namelijk echt een seriepersoon. Maar van die meiden films of films met humor, daar kan ik enorm vrolijk van worden.
3. Van welk kledingstuk wordt je vrolijk?
Als ik thuis ben relax ik heel graag in mijn primark kerstbroek. Die broek of eigenlijk relaxbroek is van een hele zachte stof. En heeft ook nog eens een toffe print. Ik heb ze in alle versies haha.
4. Van welke beautyproducten wordt je blij?
Van mijn MAC lipsticks. Ik heb er inmiddels 21 en alle kleuren draag ik ook daadwerkelijk. Als ik maar één soort make-up mocht houden, zou dat sowieso lipsticks zijn.
5. Wat is jouw gelukkigste herinnering?
Ja deze is oprecht heel lastig. Ik heb heel veel gelukkige herinneringen en ik kan ook gewoon echt niet kiezen. Afgelopen zaterdag heb ik een zussen dag gehad met mijn zusje. We zijn gezellig de stad ingegaan en als afsluiting nam ze mij mee uiteten. Dat is ook een hele fijne herinnering. 
6. Van welke muziek wordt jij blij?
Ik hou niet van één soort muziekstijl. Ik hou van alle soorten muziek, Als ik blij word van een nummer kan dat echt van alles zijn.
7. Wat doe jij op dagen dat jij je down voelt en weer happy wilt voelen? 
Ik begin dan met een warme douche en doe mijn relax kleren aan. Vervolgens doe ik een muziekje op en ga ik mijn kamer opruimen en doe ik alle kaarsjes aan in mijn kamer. Ik plof dan op bed neer en lak mijn nagels en kijk ook nog een serie. Of ik ga lekker bloggen en gewoon lekker ontspannen. Vaak voel ik mij dan een stuk beter en kan ik weer een beetje lachen. 
Wat een super leuke tag was dit zeg! Heel fijn ook om stil te staan bij die kleine geluksmomentjes. Ik ga niemand in het bijzonder taggen, maar ik tag iedereen! Het is goed om eens stil te staan bij die fijne momenten. 
Wat doe jij op dagen dat jij je down voelt en weer happy wilt voelen?

3 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge