16 oktober 2015

The Body Shop heeft altijd heerlijke producten. Ik ben namelijk dol op hun body butters, heerlijk zijn ze! Ik zag laatst dat ze ook body milk hadden, hier werd ik gelijk heel nieuwsgierig naar en besloot om de geur Moringa mee naar huis te nemen. 

Ik heb al veel verschillende geuren van The Body Shop, maar Moringa was mij op de één of andere manier nog nooit opgevallen. Een vriendin van mij wees mij erop en de geur is echt heerlijk!
De geur kan ik niet precies plaatsen, maar als je de geur geroken hebt, dan weet je wat ik bedoel. Ik bleef maar ruiken aan de body milk, want hij ruikt super lekker. Naast de geur is de verpakking heel erg leuk en is er goed aan gedacht. Het fijne is dat het een spray is, zo is het ook nog eens hygiënisch. Met de spray kun je namelijk heel gemakkelijk de juiste hoeveelheid doseren. 
De milk trekt onwijs snel in, wat een groot pluspunt is voor mij. Zoals je kunt zien is het echt een milk en het is lekker vloeibaar. 
Nadat het product is ingetrokken, voelt mijn huid verzorgd aan en het ruikt ook nog eens lekker. 
Ja ik ben hier zeer tevreden over. Het is alleen jammer dat ze deze body milk niet in alle geuren hebben. Ze hebben maar een beperkt aantal geuren in deze spray vorm. Alsnog ben ik er heel blij mee en ik heb hem tot nu toe elke dag gebruikt. Dit is heel uniek voor mij, omdat ik het nog weleens wil vergeten. 
Voor 50 ml betaal je € 10,00. Wat je ervoor terugkrijgt vind ik dat zeker de moeite waard. Het leuke is dat The Body Shop ook regelmatig leuke aanbiedingen heeft voor members. Op deze manier heb ik deze  Moringa Body Milk ook gekocht voor maar € 7,00.
Heb jij dit product al?

4 reacties

  16 oktober 2015

  Ik heb eigenlijk nog nooit een bodylotion in sprayvorm van TBS gehad, wel die met een pompje. De Moringa geur vind ik best lekker in de zomer, maar ik denk dat ik hem nogal snel beu zou zijn! 🙂  16 oktober 2015

  Zelf gebruik ik vaak een body lotion van Dove, maar één van the body shop lijkt me ook wel eens fijn om te proberen.  16 oktober 2015

  Deze lijkt me wel erg lekker. Ik heb alleen nog nooit een spray vorm gehad.  17 oktober 2015

  oooeh hij klinkt echt heel goed
  ik heb ooit de body scrub (denk ik) gekocht voor mijn mama
  vond ze ook heel fijn

  liefs
  KarlienLaat een reactie achter

CommentLuv badge