31 december 2013


Nog even en dan is er alweer een jaar voorbij. Dit jaar is zo snel gegaan voor mij, en er zijn zoveel dingen gebeurd. Ik wil graag met jullie mijn terugblik op 2013 delen, en mijn voorruitzicht op 2013. 
Kijken jullie met mij mee?

2013 

Dit jaar werd er bepaald voor mij of ik niveau 3 of 4 mocht doen. Het werd uiteindelijk niveau 3
– Mijn vriend kreeg eind april een huis toegewezen. We waren natuurlijk hartstikke blij en al snel was de keuze gemaakt om samen te gaan wonen. 
– In mei ging ik bij de Mac Donalds werken in Meerkerk. Hier was ik heel blij mee want ik moest wel een inkomen hebben om te gaan samenwonen.
– Ik had een hele erge dip qua bloggen. Ik had toen zelfs al een halfjaar niks meer gepost. Dit is nu veranderd en ik ben blij hoe het nu gaat met bloggen. Ik krijg steeds meer followers, de reacties die ik krijg van jullie wordt ik altijd heel blij van. Ook is bloggen een uitlaatklep voor mij, en vindt ik het fijn om mijn ervaringen en tips te delen met jullie
– Ik ben in juni weer begonnen met rijlessen en dat gaat heel goed. Ik hoop dat ik mijn rijbewijs snel mag halen.
– Ik heb mijn secretaresse simulatie gehaald, waar ik heel erg blij mee was. Dit is toch een stap dichter bij mijn diploma.
– Ik heb voor mijn verjaardag van mijn familie een scooter gekregen, zodat ik toch overal kon komen. Mijn vorige scooter is helaas gesneuveld doordat ik mijn scooter geen olie gaf. Ik had geen idee of dat nodig was namelijk. Hier heb ik van geleerd en nou geef ik mijn scooter braaf olie haha.
– Ik heb een tijdje niet zo lekker in mijn vel gezeten, dit is veranderd en ik voel mezelf nu echt heel fijn. Het liep even niet zo lekker tussen mij en mijn vriend, en dat zit nu ook weer goed. Daar ben ik ook echt heel blij mee.
2014

– In 2014 hoop ik mijn rijbewijs te halen, kan ik eindelijk lekker rond gaan scheuren haha.
– Ik hoop mijn diploma secretaresse niveau 4 te behalen. En op zoek te gaan naar een baan.
– Als Rachel en ik onze diploma hebben gehaald gaan we dat hopelijk vieren door samen op vakantie te gaan naar een warm land haha.
– Dat mijn vriend en ik nog heel gelukkig mogen zijn, in ons eigen huisje.
– Dat ik weer net zo lekker in me vel mag zitten als in 2013.
Lieve lieve bloggers ik wil jullie natuurlijk ook bedanken voor al jullie lieve reacties, en dat het in 2014 net zo’n fijn blogjaar mag worden.  Ik wens jullie natuurlijk ook een gelukkig oud en nieuw toe. Geniet ervan met vrienden en familie. Doe voorzichtig met vuurwerk en ik hoop jullie in 2014 weer allemaal te zien op blogger.com
xxx

6 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge