13 oktober 2015

Teeez is een make-up merk dat verkrijgbaar is bij onder andere de drogist bij mij in het dorp. Het is een heel fijn merk, helaas gaat het merk weg omdat het bijna niet word verkocht. Gelukkig waren alle producten voor maar € 5,00 te koop en tja dan moet ik toch echt gaan inslaan. En vandaag laat ik twee lipsticks zien van Teeez.

De verpakkingen vind ik helemaal geweldig. Super leuk dat Teeez daaraan heeft gedacht. 
Ik heb gekozen voor First Class (rechts) en City Map (links). Dit zijn twee verschillende kleurtjes. De één is een nude kleurtje en de andere is een rode felle lipstick.
Ik had nog nooit eerder een lipstick van Teeez geprobeerd, maar tijdens het swatchen in de winkel wist ik zeker dat ik ze moest kopen.
De swatches zien er heel goed uit. De lipsticks zijn goed gepigmenteerd en ze hebben een matte finish. 
City Map is de perfecte nude kleur voor mij. De lipstick is iets donkerder dan mijn eigen lipkleur, maar sluit goed aan bij mijn lippen.
De lipstick brengt ook heel fijn aan en je voelt hem bijna niet zitten op je lippen. 
First Class is het tegenovergestelde van City Map. Ik ben dol op felle kleurtjes en dit is een fel rode kleur. 
Jaaaa ik ben verliefd op First Class. Wat een prachtig kleurtje is dit toch ook. 
Jammer genoeg is Teeez in Nederland moeilijk te verkrijgen, maar als je dit merk ooit een keer tegenkom neem deze lipsticks dan mee, want ze zijn geweldig! Na vier a vijf uur is het nodig om weer bij te stiften, maar ze overleven makkelijk een maaltijd. 
Ik heb voor deze twee lipsticks € 5,00 betaald per stuk. Maar volgens mij zijn ze normaal rond de € 15,00 en dat zijn ze helemaal waard. 
Welk kleurtje vind jij het mooiste?

6 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge