9 februari 2014

My Life In 20 Questions Tag

Laatst werd ik door Kirsty getagd om de My Life In 20 Questions Tag te doen. Dit vond ik heel erg leuk, en besloot om deze tag vandaag te doen. Op deze manier kunnen jullie nog meer van mij te weten komen. 
Lees je mee?

Wat is je lievelingskleur? 

Sowieso roze. Ik ben echt een meisjes meisje, ik hou van roze en van alles wat girly is.
Wat is je favoriete nummer?

Mijn favoriete nummer is 8. Toen ik nog op voetbal zat was mijn favoriete nummer altijd 11, omdat dat ook mijn rugnummer was.
Wat is jouw droomcarrière?

Ik doe de opleiding secretaresse. Maar als ik echt moet kiezen zou ik iets met make-up, fotograferen of schrijven. Nou scheelt het dat ik mijn blog al heb, het allerliefste over beauty schrijf en ik hierdoor ook kan fotograferen haha. Bloggen is eigenlijk alles in 1.
Waar zou je op jezelf willen wonen?

Het scheelt dat ik al samen woon met mijn vriend, en we wonen in een rustig dorpje. Maar ik zou echt nog wel een keer richting de stad willen gaan. Het hoeft helemaal niet groot te zijn, als ik me eigen maar thuis voel. 
Wat is je favoriete manier om te reizen?

Vroeger was ik niets anders gewend dan met de auto op vakantie te gaan. Nu ga ik als ik op vakantie ga vliegen, en dat vind ik echt ideaal. Dat je dan uit het vliegtuig stap en die heerlijke warmte op je gezicht voelt. Dat vind ik echt heel lekker.
Wat doe je in je vrije tijd?

Het grote deel van mijn vrije tijd besteed ik aan bloggen, mijn vriend en mijn vriendinnen. Ook vind ik het fijn om met beauty bezig te zijn, mijn favoriete series op netflix te kijken en door tijdschriften bladeren of een heerlijke thriller te lezen.
Wat zijn je favoriete kledingwinkels?

Dit vind ik best een moeilijke, want het hangt er maar net aan waar er leuke kleding hangen. Op dit moment is dat H&M, New Yorker, Only en de Vero Moda.
Naar welk concert zou je graag gaan?
Ik heb altijd al gezegd dat het me zo tof zou lijken om een keer naar Beyoncé te gaan. Ik vind haar echt geweldig! 
Wat is je favoriete thee smaak?

Als ik thee drink, drink ik het liefste groene thee. Maar ik drink niet zo heel vaak thee. Ik kan meer genieten van een heerlijke bak koffie, of andere soorten koffie.
Verzamel je iets?

Ik ben heel erg lipstick verslaafd. Ik hou ook van oogschaduwpalettes. Eigenlijk verzamel ik veel make-up, maar ben ook lichtelijk koopverslaafd haha.
Je slaapt niet zonder…

Ik slaap niet zonder mijn kussen en een heerlijk warm dekbed. 
Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?

Sowieso de helft op mijn spaarrekening zetten, is toch een mooi zakcentje. Voor de rest zou ik mijn vriend, vriendinnen en familie blij maken met leuke cadeautjes. Ik heb nog best wel wat wensen op mijn wishlist staan, misschien kan ik het dan gaan kopen haha. Maar vooral ga ik eerst lekker shoppen!
Wat is je favoriete make-up merk?

Ik ben heel fan van Catrice, Essence wat minder de laatste tijd. Maar Sleek en MAC hebben ook prachtige producten. Ik heb eigenlijk van alles wat.
Wat is je favoriete seizoen?

Zonder twijfel de zomer! Ik heb zo’n hekel aan de kou, en als het koud is heb ik het ook echt heel koud! Geef mij de zomer maar, dan ben ik jarig, is het mooi weer en kan ik mijn zomerkleding weer lekker aan.
Slaap je met de deur open of dicht?

Laat ik het zo zeggen, als ik naar bed ga hou ik de deur open. Zodra mijn vriend naar bed ga dan gaat de deur dicht. Ik vind het heerlijk om met de deur open te slapen, zo kan ik alles horen wat er beneden gebeurd. Maar mijn vriend wil altijd met de deur dicht slapen, en als hij naar boven gaat slaap ik allang haha.
Wat eet je het liefst?

Ik hou van Italiaans eten!! Ik ben dol op lasagne, pizza en spaghetti. Eigenlijk ben ik gewoon dol op eten haha.
Waarom ben je begonnen met bloggen?

Mijn vriendin Rachel begon met bloggen, en ik vond het er heel leuk uitzien. Dus ik dacht laat ik er ook één beginnen. Dus dankzij Rachel blog ik nu met heel veel plezier.
Heb je een abonnement op een tijdschrift?

Ik had een abonnement op de Grazia, maar ik ging het huis uit en het tijdschrift werd afgeleverd bij mijn ouders. Dus toen had ik zoiets ik zeg hem wel op. 
Wat deed je gisteravond om 12 uur?
Mijn vriend en ik hadden een rustig zaterdagavondje en hebben gezellig een filmpje gekeken. Dus om 12 uur was ik nog een film aan het kijken.
Wat is je favoriete parfum?

Ik heb niet echt een favoriete parfum, ik wissel graag af. Ik heb er nu één van Kate Moss die ik momenteel het meest opdoet. 
Dit waren de vragen en antwoorden van deze leuke tag. Ik vond het heel leuk om deze tag te beantwoorden .Bij deze wil ik KarlienJudithRachel en Elke taggen.
Natuurlijk mag je de tag ook gewoon overnemen. 
Wat vinden jullie van deze tag? 
liefs x
Standaa

11 reacties

  9 februari 2014

  Leuk om te lezen! Er zitten veel herkenbare dingen bij. Zo hou ik ook van roze en ben ik gek op Italiaans eten x  9 februari 2014

  ah leuk dat je mij hebt getagd! ik neem deze ook over! liefs succes morgen met je stage meis! x  9 februari 2014

  Hele leuke tag en leuke antwoorden heb je gegeven, 8 is ook mijn lievelingsnummer!
  Liefs, Ypie  10 februari 2014

  Wat een leuke tag, leuk ingevuld!  10 februari 2014

  Leuke tag! Grappig, ik ben ook door een vriendin begonnen met bloggen. xx  10 februari 2014

  Super leuke tag !  10 februari 2014

  Hele leuke tag! Ik herken best veel dingen, leuk!  10 februari 2014

  Haha, deze tag heb ik ook gedaan! Erg leuk! Goed dat je als je een miljoen wint ook een beetje geld achterhoudt :).

  Xjes Femke
  Ps. Doe je al mee aan de winactie op mijn blog?  10 februari 2014

  Wat leuk dat Rachel Kromdijk je vriendin is, ik volg haar blog ook.  10 februari 2014

  Wat leuk dat je de tag hebt gedaan! 🙂 Ik vind je antwoorden ook heel leuk! Vind het ook heel grappig dat wij eigenlijk hetzelfde hebben met slapen; mijn vriend wil de deur altijd dicht en ik wil hem open haha.  11 februari 2014

  Leuk om te lezen 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge