30 oktober 2013

Deze tag ben ik vaker tegenkomen, en nu dacht ik laat ik hem zelf eens invullen. Ik vindt het altijd erg leuk om tags in te vullen, omdat je over sommige antwoorden echt over na moet denken. En natuurlijk wil ik jullie laten weten hoe ik over dingen denk. 

Veel leesplezier!
Wat vind je van de herfst? 
Ik ben gek op de zomer, want het is zo lekker warm. Want ik ben namelijk niet zo’n iemand die dol is op kou. Maar de herfst heeft altijd wel wat hoor, die mooie kleuren, de gezelligheid. Het heeft gewoon iets.

Voordelen en nadelen van de herfst? 
Voordelen van de herfst vindt ik dat zodra het donker is, je de kaarsjes lekker kan aansteken dat vindt ik zo gezellig. Ik ga altijd op de scooter naar school, dus dan helpt het niet echt mee als het keihard gaat waaien en gaat regenen bah bah,

Welk kledingstuk past voor jou het beste bij de herfst?
Ik ben dol op warme truien met een leuke skinny en daaronder leuke sneakers. Ook draag ik graag jurkjes met leuke laarsjes eronder. Daarnaast draag ik een sjaal en een gave muts graag.

Appeltaart of muffin?!
Dan ga ik toch voor de appeltaart. Muffins zijn ook overheerlijk, maar op appeltaart en vooral als die warm is doe ik er altijd een toefje slagroom op hihi.

Beauty musthave voor de herfst?
TEA TREE WATER van Lush, Je gezicht wordt er zo lekker zacht van echt een aanrader is dat. Ook een goeie lippenstift/lippenbalsem/gloss vindt ik lekker om op te smeren.

Favoriete herfst schoenen?
Dat zijn mijn zwarte korte laarsjes met studs, die zitten zo lekker en ik ben gewoon gek op die laarsjes.

Vier jij Halloween? 
Ik heb nog nooit Halloween gevierd, maar het lijkt me echt leuk om het een keer te vieren en dan in Amerikaanse stijl. Dat lijkt me echt gaaf.

Vier jij Sint maarten? 
Nope, daar doe ik niet aan.
Wat doe je het liefste in de herfst?
Op de bank onder mijn dekentje en een lekker kopje thee een goed boek lezen. En als je dan naar buiten kijk en je ziet de wind door de bomen waaien geeft dat zo’n goed gevoel.

Wat ga je doen deze herfst?
Tot zover ik weet staat er niets op de planning, wel ga ik natuurlijk bloggen en gewoon van de herfst genieten. (ook al verlang ik stiekem weer naar de zomer)
Waar denk je gelijk aan bij de herfst?
Dan denk ik aan de kou, maar ook aan de gezelligheid die de herfst te bieden heeft.

Wat vindt jij leuk aan de herfst? Laat een berichtje achter 🙂

xxx

2 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge