2 februari 2014

Vandaag had ik zin om een tag te posten. Deze tag ben ik ook op verschillende blogs tegen gekomen, en vind het leuk om hem nu zelf ook in te vullen. Op deze manier komen jullie ook meer te weten van de persoon achter deze blog.


Lezen jullie met mij mee?

Hoelang blog je al?

Ik blog sinds 21 oktober 2012, meer dan een jaar dus.

Wat vind je het leukst aan bloggen?
Ik vind het fijn om mensen te inspireren met mijn artikels. En als ik dan eind van de dag kijk en zie hoeveel reacties ik heb, maak me dat heel blij. Ik vind bloggen gewoon heel erg leuk haha.

Wat vind je het minst leuk aan bloggen?
Ik vind het soms lastig om mijn blog-tijd goed in te delen. Ik zit nog op school, ik werk en ik heb nog een huishouden. Straks heb ik er ook nog mijn stage bij. Maar ik vind bloggen juist super leuk om te doen, dus hoe dan ook er gaan gewoon artikelen online komen als ik op stage ga.

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld per artikel? 

Sinds kort krijg ik steeds meer reacties op mijn artikelen, waar ik zo blij mee ben!! (dank jullie wel, jullie zijn geweldig!) Nu is het ongeveer tussen de 5 en 15 reacties.

Hoeveel artikelen staan er online?
135 berichten alweer! 

Heb je visitekaartjes?
Nee die heb ik niet, maar lijkt me wel een super idee voor in de toekomst. .  

Wat voor camera gebruik je?
Sinds afgelopen dinsdag heb ik een nieuwe camera, namelijk de Olympus SP-820UZ in het zwart. Ik ben er helemaal blij mee. Ik was namelijk al een tijdje opzoek naar een goeie camera. Op bol.com kwam ik deze tegen met korting hij was nu nog maar € 149 euro!! Die moest ik hebben hop hop het winkelmandje in, en de volgende dag kwam hij binnen. Het is echt een geweldige camera, met zoveel mogelijkheden. 

Heb je je lay-out zelf gemaakt en ben je er blij mee? 

Mijn beste vriendinnetje Rachel heeft mijn lay-out gemaakt. Zonder dat ik het wist haha. Ze kent mij door en door en ze wist dat ik deze lay-out wel leuk zou vinden, en gelijk heeft ze.

Hoeveel bloggers heb je in het echt ontmoet?

Naast Rachel heb ik nog geen enkele bloggers ontmoet, dit zou ik in de toekomst echt wel willen. Het lijkt me juist super leuk om met een stel bloggers af te spreken.

Naar hoeveel events ben je geweest?

Ik ben naar geen enkele event geweest.Hoeveel filmpjes heb je al gemaakt?

Toevallig heb ik afgelopen vrijdag mijn eerste filmpje gemaakt. Ik was wel een klein beetje nerveus, maar was wel heel leuk om te doen. Ze zeggen oefenen baart kunst, dus ik ga zeker nog meer filmpjes maken want het is heel leuk om te doen.

Dit was mijn blogger’s life tag. Wat vinden jullie van deze tag?
Jullie mogen hem gerust overnemen.
liefs x

4 reacties

  2 februari 2014

  Super leuke tag 🙂  2 februari 2014

  Leuk om te lezen! x  3 februari 2014

  Super leuk om te lezen! Heel leuk idee trouwens, zo kom je meer over elkaar te weten!

  x  6 februari 2014

  Leuke tag, altijd leuk om wat meer over iemand te weten te komen!Laat een reactie achter

CommentLuv badge