28 oktober 2013

Hi lieve followers,


Als ik op blogs van andere mensen kijk vindt ik het altijd erg leuk om tags te lezen. En iedereen vindt het denk wel leuk om tags van andere mensen te lezen want zo leer je diegene nog beter kennen. Op de blog van Rachel heb ik een hele leuke tag gezien, en dat bracht mij op een idee om dat ook te doen.

Favoriete Starbucks drankje?
Mijn favoriete drankje? Eigenlijk vindt ik alles best lekker maar vooral waar karamel in zit. Ik ben namelijk gek op karamel.

Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?
Ik ga eigenlijk altijd anderhalf uur van tevoren mijn bed uit, omdat ik even de tijd nodig hebt om bij  te komen. Ik ben namelijk niet zo’n vroege vogel haha. Als ik uit bed kom dan ga ik gelijk douchen, aankleden en dan ga ik mijn ontbijt klaarmaken. Ondertussen doe ik mijn make-up terwijl ik tv zit te kijken. Als ik dat allemaal gedaan hebt ga ik mijn haar doen. Toen ik nog wat langer haar had kon ik het meestal föhnen en toen zat het eigenlijk al vrij snel goed. Nu heb ik een lange boblijn laten knippen en daar zit ook wat meer tijd in om het goed te doen. Als ik dat allemaal gedaan heb ga ik nog even tv kijken en dan hophop richting school.


Hoeveel selfies maak je op een dag?
Als ik eenmaal op dreef ben dan komen er aardig wat foto’s van mezelf haha.
Hoeveel Instagram followers en foto’s heb je?
Ik heb 81 volgers, ik volg er 63 en heb 39 foto’s.

Zeg je weleens LOL of OMG hardop?
OMG zeg ik weleens hardop.
Draag je kledingstukken weleens vaker dan één keer?
JA! Al doe ik het niet twee dagen achter elkaar dezelfde outfit aan. Ik vindt het niet nodig om na één keer dragen van kleren het gelijk in de was te doen. En vaak hang ik het buiten nog even uit zodat de kleren die ik aan heb gehad weer fris ruiken.
Ben je racistisch?
Ik ben absoluut niet racistisch. Iedereen is gelijk toch? Het maakt namelijk niet uit welke kleur je hebt of hoe je eruit ziet, het gaat om het innerlijk.
Instagram, Twitter of Tumblr?
Dan ga ik voor instagram. Ik vindt het leuk om foto’s van andere mensen te zien en daar is instagram de ideale plek voor. Ook vindt ik het leuk om mijn foto’s te delen met mijn followers. 
Wat doe je het grootste deel van je tijd?
Het grootste deel van mijn tijd besteed ik aan mijn vriendinnen, mijn vriend, school, bloggen, het huishouden en werken.

Hoe vaak doe je je nagels?
Ik werk ongeveer 3 a 4 dagen in de week bij de macdonalds, en daar mag je geen nagellak op. Best jammer want ik vindt het heerlijk om mijn nagels te doen. Nu ben ik van het weekend vrij en dat is voor mij de ideale kans om mijn nagels eens weer lekker te doen.
Ben je een shopaholic?
Ik vindt het leuk om te winkelen en nieuwe ideeën op  te doen, en ik hoef dan niet eens perse wat te kopen alhoewel dat eigenlijk bijna nooit lukt haha.
Hoe vaak heb je Mean Girls, Titanic, E.T. gezien?
Mean Girls heb ik echt te vaak gezien, ik vindt het nog steeds een leuke film om te kijken. De Titanic tja die heb ik zelfs op dvd, en hoe vaak ik hem ook gezien hebt nog steeds heb ik mijn huilmomentje als Jack dood gaat. 
Heb je veel kleren?
Als er iemand veel kleren heeft dan ben ik dat wel! En elke keer als ik voor de kast staat weet ik soms nog steeds niet wat ik aan moet trekken best erg he? Mijn vriend heeft zelfs een kast gemaakt voor ons en heeft rekening gehouden met de hoeveelheid kleren ik heb en hoeveel er nog bij kan komen.
Maak je een foto van je eten voordat je het opeet?
Als ik heel eerlijk ben… JA vaak wel haha ik ben gewoon gek op eten en dat moet dan ook even vastgelegd worden.
Draag je elke dag make-up?
Ja behalve op zondag. Ik vindt dat je gezicht minstens 1 keer in de week make-up loos moet zijn, en voor mij is dat de zondag.
Hoe stijl je meestal je haar?
Nu ik mijn haar in een lange bob heb laten knippen, zorg ik er elke dag voor dat mijn haar goed gestyld is. Met mijn oude (lange) kapsel kon ik er vaak nog mee weg komen door een staart in te doen bijvoorbeeld. Maar nu moet ik er echt wat aan doen, anders gaat het pieken en dat vindt ik niet mooi staan.
Zie je er altijd presentable uit?
JA! ik vindt het leuk om leuke kleren aan te trekken. Niet eens voor andere mensen, maar ik voel me gewoon fijn als ik leuke kleren aan hebt.

Ik waardeer elke reactie en reageer altijd terug.

Lots of love xxx

3 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge