29 november 2013

Laatst ben ik door Melissa getagd om de Sweater Weather Tag te doen. Ik vind tags invullen altijd heel leuk om te doen. Dus bij deze is hij dan.

1. Favorite candle scent?
Ik vind vanille kaarsen altijd zo lekker ruiken. Ik heb er in mijn huis ook een aantal staan, en als ik die dan aanheb s’avonds dan ruikt mijn huisje altijd zo lekker.
2. Coffee, tea or hot chocolate?
Dan ga ik zeker te weten voor koffie! Ik vind dat zo lekker, en dan vooral een cappuccino. Of koffie van de Starbucks oh als ik er aan denk wil ik er gelijk heen haha. 
3. What is the best fall memory you have?
Toen ik geslaagd was voor de middelbare school ben ik samen met mijn moeder 3 dagen naar Londen geweest. We zijn toen met de boot naar Londen gegaan, sliepen in een prachtig hotel en deden alles met de metro. Ik weet nog wel dat ze daar een cupcake zaak hebben, met allerlei prachtige en lekkere cupcakes. Ook was er een winkel waar ze zoveel chocola verkochten, waaronder ook heeeeerlijke koeken. We zijn echt overal geweest, en als ik dan die foto’s terug kijk krijg ik die fijne herinneringen terug. Het was dus echt een top tijd.
4.Which make-up trend do you prefer? Dark lips or winked eyeliner?
Dan ga ik toch voor donkere lippen, ik vind het gewoon mooi staan bij mezelf haha.
5. Best fall fragrance?
Ik heb nu een luchtje dat ik echt heeerlijk vind. Dat is de geur van Kate Moss. Ik draag zoveel luchtjes, en vind al heel snel wat lekker ruiken haha.
6. Favorite thanksgiving food?
Hier in Nederland vieren we geen thanksgiving jammer genoeg. Maar ik ben gek op vlees dus dan kies ik voor een kalkoen haha
7. What is autumn weather like where you live?
In 1 woord verschrikkelijk! Het regent, het waait hard en het is bar koud. Maar het voordeel hiervan is dat je het binnen heel gezellig kan maken. Dat vind ik dan wel weer leuk.
8. Most worn sweater.
Eerlijk gezegd heb ik geen echte hele warme trui, maar binnenkort ga ik shoppen met mijn mams en dan ga ik kijken voor een warme trui. Op dit moment draag ik heel graag de truien van mijn vriend, die zitten gewoon zo lekker haha.
9. Must-have nail polish for fall.
Ik heb heeel veel nagellakjes, maar vanwege mijn werk is het gewoon niet te doen om nagellak op te doen. Ik werk namelijk best veel en dan moet ik het er telkens weer afhalen heel zonde! Maar in het weekend doe ik wel nagellak op hoor hihi. Op dit moment heb ik nog geen nagellak die ik echt te gek vindt, die ga ik nog kopen.
10. Football games of jumping in leaf piles?
In bladeren spelen zal vast leuk zijn, maar geef mij maar voetbal games. Mijn vriend en ik spelen weleens op zondag een potje FIFA 2014. Helemaal niet meisjesachtig haha.
11. Skinny jeans or leggings?
Aangezien ik vaak jurkjes draag geef mij dan maar een lekkere warme legging. Al kan een skinny ook lekker zitten.
12. Combat boots or Uggs?
Ik heb geen Uggs, geef mij maar laarzen vind ik heeerlijk zitten.
13. Is pumpkin spice latte worth the hype?
Ik zou het eerlijk gezegd niet weten haha.
14. Favorite fall TV-show?
Uiteraard The Vampire Diaries en The Originals. Maar ik kijk ook graag naar GTST en Sex and the City blijft ook altijd mijn favoriet.
I Tag:
Ik hoop dat het leuk was om te lezen, en wat vond jij van deze tag?
xxx

8 reacties

  30 november 2013

  Hey Rosanne,

  Leuk artikel! Altijd tof om dingen te weten te komen over andere bloggers πŸ™‚ Bedankt voor je comment op mijn blog! Ik volg je nu op Bloglovin, volg jij me terug?

  Liefs X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.be/  30 november 2013

  Leuke tag en leuk om te lezen:) XO

  p.s. op mijn blog mag ik twee armbandjes weggeven! klik hier!  30 november 2013

  Wat een leuke tag! En ik vind het echt leuk om zo neem te weten over degene achter de blog. πŸ˜‰  30 november 2013

  Superleuke tag! Ik heb ook echt wat met tags, moet er binnenkort snel weer eentje doen… Mooie blog heb je! Liefs  30 november 2013

  Leuk om te lezen! Je hebt erg mooie lippen, dus geen wonder dat je voor donkere lippen gaat πŸ˜€  30 november 2013

  leuke tag πŸ˜€  30 november 2013

  Wat leuk dat je hem gedaan hebt, erg leuk om je antwoorden te lezen πŸ™‚
  x  6 december 2013

  Leuke antwoorden!

  Liefs,
  Kiki // Chicks About FashionLaat een reactie achter

CommentLuv badge