6 februari 2014

Vandaag wou ik heel graag mijn make-up stash opnemen en aan jullie laten zien. Ik dacht dat het filmpje goed gelukt was. Totdat ik hem net ging terug kijken.. De belichting was niet mooi, het was dus echt een beetje verpest voor mijn gevoel. Dus ga ik hem morgenmiddag even overnieuw doen en komt hij morgen online te staan op mijn youtube account en mijn blog. Ik heb namelijk hele leuke make-up bakjes gekocht bij de Hema en Xenos.
Vanmiddag heb ik dan eindelijk mijn 3 Sleek palette’s binnen gekregen!! Ik keek er echt naar uit, want kon niet wachten tot om ze uit te proberen. Ik heb namelijk het palette Storm, Au Naturel en Garden of Eden binnen gekregen. En ik vind ze stuk voor stuk prachtig. Dit waren trouwens ook mijn eerste producten van Sleek.
Ik wil jullie eerst het Storm palette laten zien, wat een beauty is dat zeg!
Kijken jullie mee?

Als ik wat nieuws heb wil ik het ook altijd gelijk uitproberen, dus ik heb gelijk foto’s en swatches van gemaakt. Wat is de pigmentatie goed wauw! En dat voor € 9,25! Ik heb deze palette’s besteld op www.themakeupspot.nl.

Ik vind het doosje waar de verpakking inzit ook echt ontzettend leuk. Het is gewoon zonde om dat doosje weg te gooien. Het liefste wil ik mijn palette in het doosje bewaren. Het palette zelf voelt heel professioneel aan, wat ik alleen maar beter vind. 
Zodra je het doosje openmaakt springen de kleuren er ook echt uit. Wauw ik wist niet wat ik zag. Je hebt matterende kleuren maar ook kleuren met een glinster erin. Voor iedereen wat dus. Je kan dus echt prachtige looks maken met dit palette, en ik ga heel snel een look voor jullie online zetten.
Uiteraard heb ik ook swatches gemaakt. Ik wist niet wat ik zag! Ik deed 1 veeg op mijn arm en bam die pigmentatie wow wat mooi! Zo’n pigmentatie voor zo’n prijs, het is gewoon geweldig.
Wat ik wel jammer vind is dat de eerste 3 kleuren van de bovenste rij niet zo heel bijzonder zijn. En de één na laatste van de onderste rij is ook niet zo heel vol van pigmentatie. De rest van de kleuren zijn werkelijk waar prachtig.
De bovenste rij

De onderste rij

Ik weet zeker dat ik lang plezier zal hebben van dit palette. 
Wat vinden jullie van de palette´s van Sleek? En hebben jullie dit palette al?
liefs x

12 reacties

  6 februari 2014

  Dat ziet er goed uit! Ik heb nog niets van sleek, maar ik hoop daar snel verandering in te brengen 🙂  6 februari 2014

  Wauw, wat een prachtig palette! En dat voor zo'n mooi bedrag 🙂 xo  7 februari 2014

  ziet er goed uit dit palette
  liefs x  7 februari 2014

  Ik vind het echt een heel mooi palette! Ik heb nog niks van sleek maar ben wel heel benieuwd!  7 februari 2014

  Eigenlijk zou ik mezelf ook eens zo'n palette moeten aankopen! Ik vind ze altijd zo mooi !  7 februari 2014

  Deze staat ook al een hele tijd op mijn wishlist!! Hij is zo mooi.  7 februari 2014

  Wat is dit palette goed gepigmenteerd 🙂 Mooie kleurtjes!  7 februari 2014

  met deze palette kan je mooie alledaagse looks mee maken  7 februari 2014

  Ja, dit is een geweldige palette die ik de laatste tijd heel veel heb gebruikt 😀 Ik moet zeggen dat de kleuren waar je niet zo tevreden over bent,.. mij wél heel goed bevallen.. en zorgen voor een mooie natuurlijke look!x  7 februari 2014

  Ooh, wat een prachtige palette! Ik vind vooral de bovenste rij, met bruintinten, heel erg mooi!

  Xjes Femke  7 februari 2014

  Prachtig palette! Vooral de bovenste rij kan mij wel bekoren (zo'n nude/glitter fan)
  Ben benieuwd naar de looks die je ermee gaat creëren! 🙂

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/  8 februari 2014

  Ik word overal achtervolgd door dit palette! Ik ben er zo verliefd op, maar ik heb net het Naked 3 palette gekocht, dus ik vind dat ik die eventjes moet gebruiken alvorens ik weer wat nieuws koop 🙂

  X SaraLaat een reactie achter

CommentLuv badge