17 februari 2014

Oh So Special Palette

Vandaag wou ik eigenlijk het Vintage Romance Palette van Sleek online zetten. Maar toen ik ermee bezig was en foto’s wou invoegen, kwam ik erachter dat ik met mijn swatches gewoon een kleur was vergeten. Super blond natuurlijk. Nu moet deze beauty wachten op volgende week. Morgen komt er wel een look online met een paar kleuren die ik heb gebruikt van dit palette. De andere kleuren uit het palette wil ik jullie volgende week laten zien, want ook die zijn werkelijk mooi!
Sinds ik de palettes van Sleek heb ondekt, ben ik helemaal verkocht. Wat zijn dit fijne palette’s om mee te werken! De pigmentatie is ook zo goed. Ik heb ook het prachtige Oh So Special palette in mijn bezit. De kleuren zijn echt mooi. 
Ik wil jullie graag meer over dit palette vertellen, kijken jullie met mij mee?

De pigmentatie, de uitstraling, de kleuren.. Dit zijn een paar dingen waarom ik een crush heb op de palette’s van Sleek. Daarom wil ik vandaag het Oh So Special in de spotlights zetten, want ook deze keer ben ik dolgelukkig met een palette van Sleek.

Het doosje is zoals gewoonlijk zwart en elegant. 
De kleuren

Ik vind de kleuren van dit palette heel mooi. Je hebt zowel lichte als donkere kleuren. Met deze combinatie kun je hele gave looks maken, ik kan ook niet wachten om het te proberen. Je ziet ook echt de scheiding van de lichte en de donkere kleuren. Er zitten ook een paar kleurtjes tussen die ik echt prachtig vind.
De swatches

Ik kan nooit wachten om swatches te maken van de kleuren, ik ben er altijd zo nieuwsgierig naar haha. Op deze manier zie je ook of de kleuren overheen komen met die in het doosje. Met Sleek zit dat vaak wel goed. 
De eerste drie kleuren van de bovenste rij heten: 
 Bow, Organza en Ribbon

De eerste drie kleuren van de onderste rij heten:
Pamper, Cateau en Te Mail
De eerste drie kleuren die je ziet op mijn arm zijn ook de eerste drie kleuren van de bovenste rij. De laatste drie kleuren zijn van de onderste rij. Ik heb de kleuren zonder oogschaduw basis opgedaan, en ik ben op zich best tevreden over de kleuren. Alleen de bruine aan de rechterkant had wel iets meer pigmentatie mogen hebben. En de lichtroze had ook wat meer pigmentatie mogen hebben. Voor de rest vind ik de lichte kleuren mooi..
Dan de donkere kleuren van het palette. Ik hou van donkere kleuren, en om dat dan te mengen met lichte kleuren vind ik heel leuk om te doen. Ik ben ook echt benieuwd wat voor looks ik hiermee ga maken. Deze zes kleuren hebben ook een naam gekregen van Sleek.
De kleuren van de bovenste rij heten:
Gift Basket, Glitz en Celebrate

De kleuren van de onderste rij heten:
Boxed, Wrapped Up en Noir
Vooral de bovenste rij vind ik prachtig op het eerste gezicht. Snel even de swatches bekijken! De eerste drie kleuren zijn van de bovenste rij, en de laatste drie kleuren zijn van de onderste rij. De pigmentatie wauw! Wat zie je de kleuren goed!! En dat is dan nog wel zonder oogschaduw basis. Als ik een oogschaduw basis op hebt, springen de kleuren er nog meer uit. Ik ben helemaal fan van de blauwe kleur! 

Je kan met dit palette dus alle kant op. Je kan er een dagelijkse look mee maken, maar ook een heavy look. Dat vind ik persoonlijk heel fijn aan een palette, dat je meerdere kanten op kan. 
Je kan dit palette bestellen op www.themakeupspot.nl voor maar € 9,25. Ik ben ook zeer te spreken over de snelle bezorging. Dit palette zie ik echt als een pluspunt!
Wat vinden jullie van dit palette? Zou je hem zelf ook kopen?
liefs x

18 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge