10 februari 2014

 Sleek Garden Of Eden Palette 

Vandaag was mijn allerlaatste dagje vrij. Morgen begin ik dan eindelijk met mijn stage. Ik heb er echt ontzettend veel zin in en ben benieuwd hoe het allemaal zal gaan. 
Sinds ik mijn 3 nieuwe Sleek palettes heb, ben ik helemaal verkocht! Wat een geweldig merk is dit zeg, en voor zo’n lage prijs! Ideaal gewoon. Laatst liet ik jullie het Storm palette zien, vandaag is het de beurt aan het Garden Of Eden palette. Het is een palette met twaalf oogschaduws in brons – en groen tinten voor maar € 9,45!
Kijk je mee naar het palette?

Ik vind de verpakking om het doosje heen echt heel cute. Lekker vrolijk en leuk om in je bezit te hebben. Zodra je de verpakking openmaakt komt er een heel luxe doosje tevoorschijn. Dit is de standaard verpakking van Sleek, en ik vind het echt wat hebben. Het geeft je het gevoel alsof je een luxe oogschaduw palette in je handen hebt. Dus dat is zeker een pluspunt!
Toen ging het doosje open… 

Toen ik de kleuren zag, was ik gelijk ontzettend blij! Wat zijn dit prachtige kleuren zeg! Steeds meer neig ik naar de groen en brons tinten, en dit palette bevat gewoon al die kleuren! Wat ik ook heel fijn vind, is dat de namen op het plastic staan. Zo weet je welke kleur je gebruikt als je een look wilt maken bijvoorbeeld.
De swatches 
Oh ik vind swatches maken altijd zo leuk om te doen! Op deze manier zie je of de kleuren overheen komen net zoals in het doosje. En zo zie je de pigmentatie en dat is natuurlijk wel het belangrijkste. Net zoals dat de kleuren mooi vallen.
De eerste drie kleuren van de bovenste rij heten: 
Gates of Eden, Eve’s Kiss en Paradise on Earth.
De eerste drie kleuren van de onderste rij heten:
Entwined, Adam’s Apple en Fig.

De eerste drie kleuren op mijn arm zijn de eerste drie kleuren van de bovenste rij. De laatste drie kleuren zijn de eerste van de onderste rij. Ik vind de eerste drie kleuren echt een prachtige pigmentatie hebben wauw! Ik vind Adam’s Apple qua pigmentatie een stuk minder jammer!
De laatste drie kleuren van de bovenste rij heten: 
Python, Forbidden en Flora.

De laatste drie kleuren van de onderste rij heten:
Evergreen, Fauna en Tree of Life.

Wederom weer een prachtige pigmentatie en dat voor zo’n bedrag!! Ik ben vooral fan van Python en Fauna, zijn echt mooie kleuren.
Iedereen die dit palette nog niet heeft, ik raad je hem zeker te weten aan! De swatches heb ik gemaakt zonder oogschaduw basis. Kan je nagaan hoe de pigmentatie zal zijn met een basis. 
Ik heb dit palette besteld op themakeupspot.nl. Ik ben echt zeer tevreden over dit prachtige palette, en heb er al een mooie look mee kunnen maken. (die komt morgen online)
Ik heb kan er alleen maar pluspunten over geven, en tot nu toe heeft dit palette geen minpunten.
Hebben jullie dit palette ook? Of zou je hem ook willen kopen?
liefs x

16 reacties

  10 februari 2014

  Het palette ziet er echt super goed uit! Toch wil ik nog liever het Sleek Storm palette hebben.  10 februari 2014

  het zijn inderdaad prachtige kleuren ik ben ook echt blij met dit palette!
  http://www.rachelkromdijk.nl  10 februari 2014

  hele mooie kleuren! πŸ˜€  10 februari 2014

  Oelala mooie kleurtjes! Vooral die shimmers
  Ik zou het wel durven kopen, ja!

  Liefs,
  Karlien  10 februari 2014

  Hele mooie groene kleuren!  10 februari 2014

  Ik zie hem overal en vind het echt steeds mooier!

  X Sara  10 februari 2014

  Wat een mooi palette is dit! Ik vind de kleuren erg mooi en bruikbaar, ga binnenkort ook eens wat Sleek bestellen πŸ™‚  10 februari 2014

  De kleuren in dit palette vind ik allemaal zo mooi! Ik heb dit palette zelf niet, maar ik heb ook eigenlijk nog helemaal geen Sleek producten.  10 februari 2014

  Prachtig palette is het!  10 februari 2014

  Wat een mooi palette is dit eigenlijk ook! Sowieso ben ik gek op Sleek palettes <3  10 februari 2014

  Ik vind het echt vrolijke kleurtjes!  11 februari 2014

  Prachtige metallic kleurtjes! XO  11 februari 2014

  Er zitten echt een paar interessante kleuren in dit palette. Leuk artikel!  11 februari 2014

  Zitten mooie kleurtjes bij! Ik gebruik alleen (bijna) nooit oogschaduw, dus krijg ik zo'n pallete nooit op haha πŸ˜‰  11 februari 2014

  Ik heb hem nog niet maar ik ben wel geneigd om hem te gaan kopen πŸ™‚ Ik zie er zoveel goede reviews over!  12 februari 2014

  Ik wil dit palette ook!! πŸ™‚ Haha zeker na jou review, ik vind die kleurtjes ook echt super mooi allemaal! πŸ™‚ XLaat een reactie achter

CommentLuv badge