31 januari 2014

Vanmiddag heb ik ook mijn eerste video opgenomen, en het wou maar niet lukken. Gelukkig is mijn missie geslaagd, en komt er vanavond mijn eerste video online. 
Gisteren ben ik samen met Rachel naar Utrecht geweest. De bedoeling was om een paar dingen te scoren voordat we op stage gaan, maar ik heb weer meer gekocht dan ik dacht. Ook heb ik weer een M.A.C. lipstick erbij, waar ik echt blij mee ben. M.A.C. is toch soort van een verslaving, als je eenmaal begint wil je niet meer stoppen met het kopen van deze prachtige producten. 
Kijken jullie mee naar mijn aankopen?

We gingen gelijk als eerste naar M.A.C. toe, want we wouden allebei nieuwe lipsticks hebben. Ik heb heel lang getwijfeld tussen een paarsachtige lipstick of Please me.Uiteindelijk is het Please me geworden, want ik vond de kleur de vorige keer ook al zo mooi toen Rachel hem kocht. Ik had gehoord dat mensen droge lippen van Please me kregen, ik heb hem nou al heel de dag op en heb nergens last van.
Ook zijn we naar de Etos geweest waar Rachel wat heeft gekocht. Vervolgens gingen we naar de Kruidvat toe, waar we onze slag hebben geslagen. Wauw wat heb ik veel producten gekocht. Ik wou ook alvast een voorraad inslaan van mijn favoriete producten. Straks moet ik op stage en heb ik helemaal geen tijd om naar de stad te gaan. 
We zijn ook even de Hema binnengegaan, waar ik een hele leuke agenda, to do planner, een weekplanner en nog een leuk notitie schrift hebt gekocht. Ook heb ik een mooie lipstick, een blush en eyeliner gescoord. 
Omdat ik aardig wat dingen heb gekocht, ga ik mijn producten allemaal reviewen en dan gelijk de prijzen erbij zeggen. Als ik nu de prijzen ga zeggen, wordt het denk ik een hele lange lijst haha.

Welke producten willen jullie als eerste zien op mijn blog?
Vanavond komt er nog een video online, mijn allereerste video spannend!!
liefs x

5 reacties

  31 januari 2014

  Wat een leuke aankopen! ook de foto van jezelf ziet er leuk uit 🙂 Mooie make up look en ketting!  31 januari 2014

  leuke aankopen, die deskplanner heb ik ook en is super fijn!! Oja en mijn nagels zien er echt niet uit hoor als je ze zonder nagellak ziet hahaha x  31 januari 2014

  Zien er allemaal leuke aankopen uit! Ik ken al veel mensen die van zijn van de Please Me lipstick van MAC. Je ziet er trouwens prachtig uit op de foto 🙂  1 februari 2014

  Je hebt inderdaad flink wat gekocht, hihi. Heerlijk toch?  2 februari 2014

  Waw, dat zijn een hele hoop producten! Ben erg benieuwd naar de lipstick!Laat een reactie achter

CommentLuv badge