23 december 2013

Vandaag ben ik gezellig met mijn ouders op stap geweest. We gingen eerst naar de Action toen naar de stad om uiteindelijk te belanden bij de Starbucks. Kortom het was een hele gezellige middag en ik heb leuke dingen gescoord. Ik heb weer aardig wat dingen gekocht dus heb ik besloten om mijn shoplog in 2 te splitsen:)
Lees verder om mijn producten per stuk te bekijken

Deze twee prachtige lipsticks heb ik gekocht bij de kruidvat en zijn van Catrice. Op de foto zie je de kleuren niet echt hoe ze zijn, daarom ga ik ze morgen op mijn lippen doen en dan een foto van maken. 

Ik was echt op zoek naar een mooie rode nagellak voor met de feestdagen. Uiteindelijk heb ik er twee gekocht. Één die mat is en de ander met glitters. Deze gaan jullie natuurlijk nog tegenkomen op mijn nagels.
 De Action heeft altijd zulke leuke producten. Ik heb deze twee oogschaduws gekocht. De 1 is met blauwtinten en de ander is met paarstinten. Ook ga ik deze twee voor jullie reviewen zodat jullie de kleuren beter kunnen zien. Ook een leuk weetje je kan ze nat en droog aanbrengen maar dat gaan jullie lezen in mijn review:)

Deze prachtige groene oogschaduw is van Catrice. Het is een mooi kleurtje met veel pigment. Uiteraard wordt hier nog uitgebreid een look mee gemaakt. Ik verwacht dat ik die morgen of overmorgen ga maken.
Dit is een oogschaduw van Essence. Van deze lijn heb ik ook al de goudachtige en de zwarte. Het zijn hele fijne oogschaduws dus vandaar dat ik deze er ook nog bij heb gekocht. Het is een helderblauwe oogschaduw. 
Hoe duur waren deze producten?
De twee lipsticks kosten € 3,99
De oogschaduw van Catrice kost € 3,99
De oogschaduw van Essence is € 2,59
De twee nagellakjes van Essence kosten allebei € 1,69

Wat vinden jullie van mijn aankopen?
xxx

6 reacties

  23 december 2013

  Wat een leuke dingen heb je gekocht. Die rode nagellak met glitters lijkt me erg mooi.


  23 december 2013

  Dankjewel voor je comment Mandy. Die rode nagellak ga ik morgen opdoen ik ga er ook gelijk een post over schrijven haha.
  liefs  23 december 2013

  Wat een mooie koopjes!  24 december 2013

  Leuke dingen heb je gekocht! Ben benieuwd naar de rest 😉
  Erg mooi sandlakje van Essence ook!  24 december 2013

  Ziet er goed uit jammer genoeg zie je niet heel goed de kleuren van de oogschaduws,
  goed geslaagd dus liefs, x
  fijne dagen mop  24 december 2013

  Leuke aankopen! ik vind de oogschaduw palettes van Action erg fijn! idd een fijne pigment 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge