16 februari 2014

Personal update
2 weken geleden was mijn laatste personal update, dus vandaag tijd voor een nieuwe update. De afgelopen twee weken heb ik het aardig druk gehad. Ik heb jullie dus aardig wat te vertellen. 
Kijken jullie met mij mee?

Persoonlijk

De laatste keer ging het goed met me, dit keer gaat het ook goed met me. Twee weken geleden was ik nog heerlijk een weekje vrij. Dus ben ik lekker met mijn blog bezig geweest, en heb ik nog een heel seizoen van Pretty Little Liars gekeken. Dat is zo verslavend haha! Afgelopen week begon ik dus met mijn stage.
 Mijn stage is heel leuk en ik heb het er ook echt naar mijn zin. Alleen moet ik dit wel combineren met mijn huishouden, bloggen en werken. En dat is soms best pittig. Op maandag en woensdag moet mijn vriend altijd trainen dus verzorgt hij het eten, aangezien ik dan pas om half 6 thuis ben kan ik gelijk eten. Op dinsdag en donderdag kook ik dan en eten we wat later. Ook moet ik de was doen, opruimen en schoonmaken. Tussen half 8 en half 10 besteed ik tijd aan het bloggen. Ik vind bloggen super leuk, en nu moet ik er dus tijd voor inplannen. 
Mijn slaapritme is ook opeens veranderd. Voorheen ging ik altijd rond een uurtje of half 12/12 uur naar bed, nu is dat al om 10 uur. Ik heb gewoon aardig wat slaap nodig en aangezien ik om half 7 er alweer uit moet ga ik op tijd naar bed. 
Vorige week vrijdag avond ben ik nog samen met mijn vriend naar de Action geweest, en heb ik wat dingen voor het huis kunnen kopen. Ik vind de Action zo’n leuke winkel, en ik kom dan ook nooit met lege handen thuis haha. 
Afgelopen vrijdag hadden ik en mijn vriend een bruiloft, het was aardig laat geworden (half 3). De volgende dag moest ik er om half 9 weer uit om rond 11 uur weer fris en fruitig achter de kassa bij de mac te staan. Gek genoeg had ik nergens last van, was ook niet zo moe. 
Vandaag heb ik dan mijn huishouden gedaan, want ja dat moet ook gewoon gebeuren. De rest van de middag heb ik foto’s gemaakt van producten en nog een ooglook gemaakt die dinsdag online komt. Ik heb ook nog een planning gemaakt voor mijn blog, hier krijgen jullie snel meer over te horen.
Aankomende week begint mijn tweede stageweek en heb er heel veel zin in! Ook heb ik deze week een paar leuke artikels in petto. Hou mijn blog vooral goed in de gaten, want maandag tot en met vrijdag zullen er weer leuke artikels online komen.
Bloggen

Met mijn blog gaat het de laatste tijd heel goed, ontzettend tof dit! En dat allemaal dankzij jullie, super bedankt!! Ik heb al even deze lay-out. Het enigste nadeel hiervan is dat ik geen reacties onder jullie comments kan plaatsen, baal ik zo ontzettend van! Ik vind het juist leuk als ik ook en reactie terug kan geven. Ik waardeer het namelijk heel erg.
Ik heb ook een blog schema gemaakt waar ik van maandag t/m vrijdag artikels ga plaatsen. Ook wil ik nog even kijken wat voor artikels ik op welke dag plaats, maar daar horen jullie snel meer over. 
Mijn artikelen komen altijd s’avonds online en ik wil voortaan (nu ik stage heb) de artikelen om 20:00 uur plaatsen. Op deze manier weten jullie wanneer er een nieuw artikel online komt. 
Ook heb ik nog een paar vragen voor jullie:
– Welke artikelen vinden jullie leuk om te lezen?
– Wat voor artikelen zouden jullie nog willen zien?
– En zal ik meer video’s gaan maken?

Ik wil jullie alvast een hele fijne week toewensen met alles!
liefs x

10 reacties

  16 februari 2014

  Ik vind je persoonlijke updates heel leuk om te lezen. Knap dat je stage, werk en huishouden kunt combineren! X  16 februari 2014

  Slaap is inderdaad erg belangrijk en wat goed van je dat je alles hebt ingepland! Leuk om te lezen!  17 februari 2014

  Video's zijn altijd leuk! En fijn dat het goed gaat met bloggen! πŸ™‚  17 februari 2014

  Heel leuk om zo iets persoonlijk te lezen! Je hebt het precies wel heel druk, dus wow goed dat je dit allemaal zo perfect kan combineren πŸ™‚
  Ik vind het altijd leuk om een make up look te zien van je, je hebt daar echt een gave voor πŸ˜‰ (niets nieuws wss)

  Liefs,
  Karlien  17 februari 2014

  Klinkt druk, maar goed dat je het zelf zo goed inplant en ook je slaappatroon aanpast. Ik hou altijd van artikels waar veel mooie foto's instaan!X  17 februari 2014

  Ik vind je videos heel leuk!!  17 februari 2014

  Wow knap dat je het zo allemaal combineert!  17 februari 2014

  Super goed, dat schema! Wat voor een artikelen ik graag zou zien? Ik vind beauty artikelen altijd heel leuk :). Jij hebt er altijd lekker veel, dus ga zo door!

  Xjes Femke  17 februari 2014

  Ik vind naar de Action gaan ook altijd geweldig, lekker rondsnuffelen naar leuke hebbedingetjes!! πŸ™‚  17 februari 2014

  leuk artikel en erg leuke foto meis!
  liefs masje! http://www.beauticery.blogspot.nlLaat een reactie achter

CommentLuv badge