22 oktober 2015

Oké, ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt overtuigd was toen ik reviews las over de Provocalips. Een lipstick die echt een hele dag moet blijven zitten? Yeah sure. Laatst was er een 1+1 actie op Rimmel en besloot ik deze lipstick toch een kans te geven. 

De verpakking ziet er echt heel cute uit. Links zie je lippen in een paar kleuren en rechts zie de de kleur waar het daadwerkelijk om draait. 
Op de verpakking staat dat de lipsticks 16 uur lang blijft zitten. Eerst zien en dan geloven. Heel vaak beloven merken van alles, maar achteraf klopt er negen van de tien keer niks van. Ik heb gekozen voor de kleur Berry Seductive. Het leek mij het perfecte kleurtje voor de herfst. 
De lipstick breng je aan in twee stappen. Bij stap 1 breng je de kleur aan op je lippen. Als je gelijk veel product gebruikt, is het lastig om het product mooi te verdelen. Daarom vind ik opbouwen toch het mooiste resultaat geven. Let wel op dat de kleur snel opdroogt. 
Bij stap twee breng je een doorzichtige gloss aan op je lippen om uitdroging te voorkomen. Zo blijft het product ook fijn aanvoelen op je lippen. 
De kleur vind ik echt geweldig, het is een typisch Rosanne kleurtje. Fel en toch draagbaar. Onder het berry kleurtje zie je de gloss. In combinatie zou dit een top product moeten zijn.
Als eerste heb ik natuurlijk het felle kleurtje aangebracht en daarna de gloss. In combinatie vind ik het effect er heel mooi uitzien. Maar blijft het ook heel de dag zitten?
Oké ik geef toe, het is een top product. Ik heb dit product eens goed uitgetest en ja hij blijf heel lang zitten. Als ik s’avonds mijn make-up eraf wil halen, haal ik met moeite het product van mijn lippen af. Damm, ik moest het er gewoon vanaf schrobben. 
Ik ben verkocht, ja ik geef het toe. Ik moet meer van deze Provocalips hebben, nee wacht ik koop gewoon de rest van de lijn hihi.
Na twee a drie uur voel ik de gloss bijna niet meer zitten. Dit probleem is makkelijk op te lossen door hem opnieuw aan te brengen. En hij geeft gewoon niet af! Hoe bizar is dat?
De Provocalips kosten € 11,99 en zijn te koop bij diverse drogisterijen .
Heb jij al een Provocalips in je bezit? Zoja, welke kleur?

5 reacties

  22 oktober 2015

  Echt een topkleur, ben er nog steeds benieuwd naar!  22 oktober 2015

  Echt een hele gave kleur, staat je super goed!  22 oktober 2015

  Ik vind rode kleurtjes altijd zo mooi bij jou staan! Zelf vind ik het 3 keer niks bij mezelf en kies ik voor roze en paarse tinten. Ik heb zelf wel twee provocalips (I'll Call You & Little Minx) en die vind ik wel erg fijn! 🙂  22 oktober 2015

  heel mooi kleurtje!
  staat u goed

  liefs
  karlien  27 oktober 2015

  Deze wil ik ook nog zo graag proberen, vooral omdat ze zo lang blijven zitten!Laat een reactie achter

CommentLuv badge