29 juli 2015

Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik een zwak heb voor lipsticks. Ik heb daarom ook aardig wat lipsticks in mijn collectie zitten. Toen ik zag dat de matte lipsticks van Kate Moss afgeprijsd waren, kon ik het niet laten om er twee mee naar huis te nemen. 

Ik heb gekozen voor kleur 101 en kleur 111. Het is heel jammer dat deze leuke lipsticks geen namen hebben, maar nummers. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het product. De lipsticks zitten in een mooie matte huls, met daarop de handtekening van Kate. Helemaal niets op aan te merken, het ziet er goed uit.
Ik wou nog heel graag een mooie rode lipstick hebben en nog een mooie zachtroze tint. Nou met beide kleuren ben ik heel goed geslaagd, want ik ben er dol op! 
Momenteel zit ik in een rode fase. Ik draag bijna dagelijks rode lipstick en ik hou ervan! Daarom was ik ook zo benieuwd naar nummertje 111. 
De swatches zien er ook goed uit, ook helemaal niets op aan te merken. Ondanks dat ze mat zijn, smeren ze wel heerlijk uit. Lekker romig. Het effect zou denk ik mat moeten zijn. 
101 is een mooie roze kleur, die perfect is om overdag te dragen. Sinds ik deze kleur heb, draag ik hem regelmatig overdag naar mijn werk. Hij brengt romig aan en heeft toch een matte finish. 
111 is een felle rode kleur, wat gelijk liefde op het eerste gezicht was. Hij brengt net zoals 101 romig aan, maar de finish is niet bepaald mat. Dit vind ik eigenlijk niet eens zo heel erg, want het effect ziet er heel leuk uit.
De lipsticks blijven ongeveer 2 uur mooi zitten en daarna vervagen ze. Wat ik wel een nadeel vind, is dat de kleur vooral aan de binnenkant weg gaat en aan de buitenkant zie je de kleur nog wel zitten. Dit kan je natuurlijk oplossen door even bij te werken. 
De lipsticks kosten € 9,49 per stuk en ik heb ze gekocht voor de helft. Je kan deze lipsticks kopen bij onder andere de Kruidvat en de Etos.
Wat vind jij van deze kleuren?
liefs

13 reacties

  29 juli 2015

  Allebei de kleuren vind ik erg mooi en bijzonder! Ze staan je goed!  29 juli 2015

  Ah wauw, ik vind ze beide mooi! En ik ben gek op Rimmel London.  29 juli 2015

  Wat een prachtige kleurtjes zeg. Ze staan je allebei onwijs goed, maar die rode kleur springt er echt uit. Prachtig!  29 juli 2015

  Twee hele mooie kleuren!  29 juli 2015

  De kleurtjes zijn echt heel mooi, vooral die rode 😉  29 juli 2015

  ooooeh die roze moet ik echt hebben!
  ik heb een soort gelijke rode van de Kate collectie ook, maar andere verpakking

  liefs
  Karlien  29 juli 2015

  ze zijn beide erg mooi ♥ xx  29 juli 2015

  Woah, die roze kleur is zo pretty! Liefs  30 juli 2015

  Ik zou voor het rode kleurtje gaan, maar de roze staat jou ook erg mooi! X  3 augustus 2015

  zijn inderdaad hele fijne lipsticks, toch voelen ze niet matt aan bij mij, ik heb zelf de kleur 101!  4 augustus 2015

  Ik heb er ook twee en ze zijn echt super, hele toffe kleuren!  4 augustus 2015

  Oh, herkenbaar..! Ik zit ook in de 'rode fase'. Momenteel koop ik vrijwel alleen nog maar rode lipsticks. Ik vind beide tinten prachtig!  9 augustus 2015

  Ikzelf hou meer van roze tinten en draag haast nooit rood! Ik vind het wel bij andere mensen passen maar niet bij mezelf! 🙂 Jou staat die rode kleur echt geweldig!Laat een reactie achter

CommentLuv badge