7 januari 2016

Het was weer zover, ik ging op zoek naar een nieuwe mascara. Heel vaak koop ik budget mascara’s van bijvoorbeeld Catrice of Essence, maar deze keer wou ik iets anders. In de Kruidvat kwam ik langs het Rimmel schap en deze knalgele mascara viel mij gelijk op. Ik twijfelde geen moment en nam hem mee naar huis, om deze mascara eens te gaan testen. 

Het is een hele mond vol maar maak kennis met de Rimmel Lash Accelerator Endless mascara. Waarom merken hun producten soms van die lange namen moet geven, begrijp ik nog steeds niet. Maar goed, dit is de mascara waar het vandaag om gaat.

De verpakking valt gelijk op met zijn knalgele kleur. De mascara ziet er stoer uit en is eens een keer wat anders dan dat ik gewend ben. 
Het borsteltje ziet er goed uit. Ik heb helemaal niks met dikke borsteltjes met die rare uiteinden. Nee doe mij maar gewoon simpel, dat werkt voor mij het best.
Tijd voor de test! Links zie je dat ik geen mascara op heb. Normaal gesproken in normaal daglicht zie je dat ik vrij lange wimpers van mezelf heb. Rechts heb ik de mascara aangebracht en voor dit effect had ik maar twee laagjes nodig, niet veel dus! Mijn wimpers zijn een stuk zwarter dan op de linkse foto. Qua volume valt het wel mee, tenminste ik vind niet dat mijn wimpers er extreem lang van worden.
Toch vind ik het wel een hele fijne mascara om mee te werken. Geen spinnenpoot effect. geen wimpers die aan elkaar kleven, maar een fijne mascara die zijn werk doet. 
Ja ik kan zeggen dat ik heel tevreden ben over deze mascara. Leuk feitje, hij is nog beter dan mijn favoriete mascara van Catrice en dat zegt heel wat! Deze mascara van Rimmel kost € 12,99 en is onder andere te koop bij de Kruidvat.
Wat vind jij van deze mascara?

9 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge