24 september 2015

De lakjes van Rimmel heb ik altijd al heel fijn gevonden. Toen ik laatst weer eens in de Kruidvat was, kon ik het niet laten om een mooi lakje mee te nemen genaamd Ring A Ring O’Roses. Dit is een prachtige roze kleur, die ik vandaag aan je laat zien.

Het uiterlijk vind ik er normaal uitzien. Je kan gelijk zien dat het een nagellak van Rimmel is. Dit is de super shine versie, dus hij zou extra moeten shinen op je nagels. Eens kijken of dat ook werkelijk zo is.
Het kwastje is wat aan de dikke kant, maar dit vind ik wel prettig om mee te lakken. Hij dekt ook nog eens goed, dus met twee laagjes heb je een dekkend effect.
Dit is echt een typische roze kleur en ik ben er dol op. Ik ben een meisje dat gek is op roze, dus deze kleur is perfect voor mij. 
In principe is het lakje droog binnen zestig seconden, maar daar vertrouw ik nooit op. Ik laat het eerste laagje altijd goed uitharden voordat ik er een tweede laag op doe. Dit heeft effect, want na drie dagen zit hij er nog steeds mooi op zonder chip. Oké ik heb wel een base en top coat gebruikt, maar alsnog vind ik dit vrij lang voor een budget nagellak.
Ik ben heel tevreden over dit mooie lakje. Hij dekt goed, de kleur is mooi en hij lakt ook nog eens fijn. Voor een budget nagellak ben ik er heel blij mee. Hij kost namelijk maar € 3,99. En bij de Kruidvat is er een nu een actie waar je twee lakjes voor de prijs van één kan kopen. YAY
Wat vind jij van dit kleurtje?

8 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge