11 november 2013

Een aantal weken geleden ben ik samen met 2 vriendinnen naar Utrecht geweest. Mijn vriendin Rachel had al een product van Lush, en ze vond dat ik ook een product moest hebben. Ze wees mij het product Tea Tree Water aan en ik was gelijk verkocht. Omdat ik het eerst wou uitproberen kocht ik een klein flesje om te kijken of hij beviel. En dat doet hij!
Wat is Tea Tree Water?
De Tea Tree Water is een onwijs populaire toner die bijna iedereen wel heeft die van de Lush producten houdt. Geen wonder ook want ik heb gemerkt dat de werking van dit product verbazingwekkend is! Tea Tree Water is ook een sterke toner die de poriën opent, ideaal voor als je een vette huid hebt. Tea Tree Water is een wonderlijke plant uit Australië, een Australische EHBO-doos bevat het ook altijd. De olie heeft reinigende, desinfecterende eigenschappen. Daar zijn opwekkende grapefruit en ontgiftende jeneverbes aan toegevoegd. En het werkt echt!

Hoe gebruik je dit product? 
S’ochtends zorg je ervoor dat je een schoon gezicht hebt, vervolgens hou je het flesje een paar centimeter van je vandaan en dan dan spuit je het op je gezicht. Er komt een soort van water uit met een bepaalde geur die gelukkig niet vies ruikt. De geur verdwijnt snel dus dat is alleen maar beter. Het water droogt ook heel snel op, stel dat je teveel heb opgespoten dan kan je met een watje je gezicht deppen. Ook kan je het product gebruiken als je je make-up s’avonds afhaal met een reinigingsmiddel. Vervolgens doe je nog Tea Tree Water op je gezicht, en dan is je gezicht helemaal gereinigd. 
Welke ingrediënten zitten er in Tea Tree Water?
– Tea Tree Water (Melaleuca alternifolia)
– Grapefruit Water (Citrus grandis)
– Juniperberry Water (Juniperus communis)
– Limonene
– Perfurme
– Methylparaben
Sinds ik het product heb gekocht ben ik helemaal verliefd op de producten van Lush. Daarom heb ik een wenslijstje gemaakt van de producten die ik nog heeel graag wil hebben. Hierover schrijf ik nog een post.
Wat vinden jullie van Lush? Hebben jullie er ook producten van? 
xxx
7 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge