7 januari 2014

Goedemiddag bloggers,
Vandaag heb ik voor jullie een review van mijn nieuwe oogschaduw palette van de Primarkt. Ik ben echt heel blij met dat palette. Voor maar € 2,50 bij de Primarkt is dit palette echt aan te raden. Kijken jullie mee naar mijn review en de swatches?

Aan de kleuren te zien moet dit wel een fijn pallet zijn om te gebruiken, en dat klopt ook. Ik ben zelf helemaal verkocht aan de onderste rij van dit palette, die kleuren zijn echt heel mooi.
Wat ik wel heel jammer vind is dat je de lichte kleuren bijna niet kunt zien, vooral de lichtbruine. Dat is echt een huidskleur, en dat is niet echt mijn ding. De blauwe en de groene zijn echt mijn favorieten, die gebruik ik best vaak sinds ik dit palette heb.

Hieronder zie je de swatches van de bovenste rij van dit palette. Je ziet de eerste 2 kleuren gewoon bijna niet, dat vind ik wel jammer. Maarja wat wil je voor € 2,50. Daar tegenover staat dat de donkere kleuren juist wel goed zijn.

Dit is de onderste rij van het palette. Je ziet dat de donkere kleuren er ook echt uitkomen, daar ben ik echt wel blij mee. De linkse heeft een mooie gouden tint en in de zwarte zit er soort van paarse glitters in super leuk.

 Dit palette heb ik bij de Primarkt in Zoetermeer gekocht voor maar € 2,50!! Hij is echt de moeite waard.
Zouden jullie dit palette ook willen hebben?

liefs

7 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge