5 december 2013

Het is weer tijd voor een review. Dit keer ga ik jullie een review geven over Catrice Ultimate Colour 030 Ginger & Fred lipstick. Deze lipstick heb ik gisteren gekocht samen met een aantal andere producten. Daar heb ik gisteren een shoplog over gemaakt. Ik ben echt gek op de lipsticks van Catrice. Er zit altijd wel een kleurtje bij die bij jou past, de kleur blijft lang zitten en de lipstick voelt heerlijk aan op je lippen. Ook een pluspunt hij ruikt heerlijk. 
 Lees snel verder om mijn review te lezen.
De verpakking:
De verpakking van deze lipstick is zwart zoals je kunt zien, aan de onderkant is hij soort van doorzichtig. Persoonlijk vind ik het een mooie verpakking voor een lipstick.

De kleur:
Ik vind dit een hele mooie kleur. Hij is niet to much, en heeft ook geen saai tintje. De kleur is paars/rozeachtig met soort van glittertjes erin. Het is dus echt een herfstkleurtje. 


De kleur op mijn lippen:
Ik wou 2 foto’s maken. één met flits en één zonder flits. Want zo kan ik jullie laten zien hoe de lipstick op je lippen staat. De eerste foto heb ik gemaakt zonder flits, en je ziet dat de kleur overeenkomt met de kleur van de lipstick. De 2e foto heb ik gemaakt en je ziet dat de kleur daar echt paarsachtig is.


 Conclusie:
Ik ben heel blij met deze prachtige lipstick, ik denk dat ik hem heel vaak op ga doen. Dit is echt een aanrader voor jullie!
De Ultimate Colour 030 Ginger & Fred van Catrice kan je bij de kruidvat kopen voor volgens mij € 3,95

Hebben jullie lipsticks van Catrice? 
xxx

7 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge