5 januari 2014

 Vandaag heb ik weer een review voor jullie. Namelijk de Catrice Liquid Metal Eyeshadow in het groen. Ik heb hem al even in mijn bezit, maar bedacht me dat ik er nog helemaal geen review over had gemaakt. Het is echt een hele mooie oogschaduw, met veel pigment. De laatste tijd gebruik ik deze kleur ook best vaak.
Lezen jullie mee?

De verpakking vind ik eigenlijk best wel schattig. Een klein doosje is het, waarbij je de kleur goed kan zien. Zoals de naam al zegt is het een Metal oogschaduw, en de kleur springt er eigenlijk al gelijk uit. Als je zo’n kleur ziet hoop je echt op veel pigmentatie, en gelukkig is daar niks mis mee.

 De kleur vind ik echt heel gaaf! Wat leuk is aan deze oogschaduw is dat er soort van hobbeltjes opzitten. Soort van een golvend effect.
Zoals je op mijn arm ziet, zie je al na één keer de kleur duidelijk zitten. Ik had eigenlijk gehoopt dat het echt zo’n wauw effect is. Gelukkig krijg je dat effect wel nadat je meerdere keren met je kwast eroverheen bent gegaan. Ik vind het wel een ontzettend gaaf kleurtje om mee te werken.
De prijs weet ik even niet meer, wel dat hij minder dan € 5,00 kostte. 
Wat vinden jullie van dit kleurtje?
liefs

6 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge