28 oktober 2013

Hi followers,


Heb jij ook weleens dat je de dingen in het leven niet meer zo positief ziet? Of dat je nergens meer zin in hebt en het liefste wil wegkruipen in een hoekje? Ik denk dat iedereen wel zo’n moment heeft gehad. Knap balen natuurlijk maar op dat moment weet je gewoon even niet wat je moet doen. Ze zeggen ook blijf altijd positief wat er ook gebeurd, maar dat is best lastig.. 


Daarom heb ik een aantal tips voor jullie om positief te blijven:)
1. Iedereen heeft weleens last van geldproblemen, en daar kan je best negatief van worden en voor je humeur is dat natuurlijk geen pretje. Want als iedereen ergens heen gaat en jij kan niet mee omdat je geen geld hebt is gewoon niet leuk. Maar bedenk je eigen dan eens het kan altijd erger. Er zijn mensen die gewoon geen geld hebben om de maand rond te komen. 


2. Als ik de dingen even niet meer zie zitten ga ik even liggen en ik doe een muziekje op. Muziek kan je helpen te ontspannen en je hoofd helemaal leeg te maken. Ga even een halfuurtje helemaal op in je muziek (een tip zet wel vrolijke muziek op) en je zal merken dat je je eigen een stuk beter voelt.


3. Natuurlijk wil je niemand om je heen hebben en gewoon lekker in een hoekje zitten, maar je helpt je eigen er niet mee. Ga naar buiten, doe wat actiefs. Het is namelijk bewezen dat als je bezig bent met dingen je even niet aan je problemen denkt.


4. Pak het probleem aan! Zie onder ogen dat je ergens mee zit waar heel je humeur door word bepaald. Door het probleem onder ogen te zien en het probleem aan te pakken valt er echt een last van je af. En hoe eerder je ermee begint hoe eerder je je eigen beter gaat voelen.


5. Kijk naar de kleine dingen om je heen. Ga eens buiten op een bankje zitten en sluit je ogen, hoor de geluiden om je heen en ruik de frisse lucht. Het zijn de kleine dingen die je gelukkig maken en daardoor zie je het leven weer positief. 


Ik vindt het leuk om te lezen wat jij hiervan vindt. Laat een berichtje achter en je krijgt altijd een reactie terug.


Lots of love, xxx


7 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge