28 oktober 2013


Hi lieve followers,

Zodra het weer minder wordt en de bladeren van de bomen vallen weetje dat de herfst er weer aan komt. Persoonlijk heb ik het niet zo op de kou ik ben echt een zomermens. Maar we moeten er toch weer aan geloven dat het steeds kouder gaat worden. Altijd als de herfst weer begint krijg ik op één of andere manier een soort van dip. Ik ben sneller moe en lig dus vroeg op bed, maar om de volgende ochtend mijn bed uit te komen vindt ik nog het ergste van allemaal!

Daarom wil ik met jullie mijn hoe overleef ik de herfst tips met jullie delen!

1. De herfst heeft ook zo zijn voordelen, bekijk het eens van de andere kant! Die leuke jurkjes, shorts, shirts noem maar op moeten dan wel weer terug de kast in. Maar je kan wel die gave broek aantrekken met die te gekke trui erop, en om het af te maken kan je nog een lekkere sjaal om.

2. Zoals ik net al zei vindt ik zodra het kouder wordt het verschrikkelijk om uit mijn o zo warme bedje te komen. Als ik dan s’ochtends wakker wordt denk ik negen van de 10 keer SLUIMEREN die wekker. Het beste wat je kan doen is alsnog uit je bed te komen. Hoe koud, donker het ook is als je eenmaal lekker aangekleed op de bank zit voel je je eigen al stukken beter!

3. Omdat het niet zo warm is buiten ga je natuurlijk liever buiten dan binnen zitten. Niet doen! Ga eens een lekkere wandeling maken en dat hoeft helemaal niet ver weg te zijn. Woon je in de polder? Dan is het ideaal weer om eens een stevige wandeling te maken. Wie weet wat je allemaal tegen komt? Neem een zakje mee en ga onderweg kastanjes verzamelen of mooie bladeren, kastanjes kan je in een potje doen en leuk op de tafel neerzetten. En zeg nou zelf bladeren in de herfst zijn gewoon mooi!

4. Juist omdat het kouder wordt is de drang groot om lekker op de bank te liggen met een warm kleedje om je heen en dingen eten die je niet mag eten, want tja nu hoef ik niet in bikini op het strand te liggen met een perfect figuurtje. Dat moet je vooral niet doen, blijf voor jezelf zorgen. Eet gezond want gezond eten hoef niet vies te zijn.

5. Plan leuke dingen voor jezelf, ga eens op pad met je vriendinnen of ga eens lekker uitwaaien op het strand. Ga lekker shoppen en plunder je bankrekening want JA nu mag het!

6. Natuurlijk is het niet erg om lekker op de bank te relaxen met een kop warme chocolademelk en de kachel lekker aan. me-time is belangrijk in deze tijd.

Met deze tips moet het toch wel lukken meiden? Heb jij zelf nog een tip om de herfst te overleven? Laat een berichtje achter.

4 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge