29 december 2014

Hello, hello, hoe is het met jullie? Hebben jullie fijne dagen gehad? Ik heb echt heerlijke dagen gehad, heb genoten met mijn familie en vrienden. Helaas ben ik van het weekend ziek geworden, dus heb ik het weekend plat gelegen op mijn bed in de hoop dat ik snel beter ben. Vandaag neem ik je mee naar een plog van mijn tweede kerstdag, kijk je gezellig mee?

Tweede kerstdag begon ik met afbakbroodjes en een bak koffie. Ik was al vroeg uit de veren om een get ready with me video op te nemen. 
Alles even klaarleggen. Ik heb een wit bureau en dat word snel vies, dus ik doe er altijd een oud handdoek eroverheen als ik me ga opmaken, zo blijft het netjes.
De basis zit erop, nu de rest nog.
Mijn uiteindelijke look zag er zo uit. Rustige ogen en felle lippen.
Snel alles opruimen, om vervolgens foto’s te gaan schieten van mijn outfit. Naja ik wou gewoon vastleggen wat ik aan had hihi.
Mijn outfit was een zwart jurkje, zilveren statement ketting en een grijs vestje eroverheen. Die ik later heb uitgedaan omdat het gewoon zo warm was in huis.
Met mijn lieve zusje, die een jurkje en ketting van mij aanhad. Oh en make-up van mij had geleend.
Nageltjes zijn kerstproof en het is nu maandag en het zit er nog steeds op. Oké het is een beetje aan het chippen dus vandaag gaat het eraf.
Oeh alle cadeautjes liggen onder de boom, laat het spel beginnen!
Wij vierden tweede kerstdag met het gezin, vriendin van mijn moeder en haar dochters (tweeling) en zijn vriendinnen van mijn zusje en een vriend van mijn ouders. De tweeling wouden graag wat drinken en tja ik had wat in huis gehaald.
De lekkere dingen staan alvast op tafel.
De spelregels worden uitgelegd door mijn vader en zusje.
Deze schattige cupcakes kan je om je wijnglas doen, zodat je weet welk glas van jouw is. Deze heeft mijn moeder bij de Xenos gescoord.
Oeh cadeautjes…
& ik bleef met deze cadeautjes over, waar ik heel blij mee ben. Dat varken is een spaarpot, die je op het einde met een hamer kan openslaan om te kijken hoeveel je gespaard hebt. Verder had ik een maskerset, een pizza snijder en een sieraden ophang ding gewonnen.
Happy face! 
Heerlijk gourmetten en wokken. Er waren zoveel lekkere dingen.
Ik zat naast Sabine en zij ging wokken voor ons en ik ging gourmetten voor ons. Een heel slim idee, want zo hadden we altijd snel eten.
Om acht uur werd ik opgehaald door lief vriendinnetje Miranda, om een drankje te gaan drinken bij ander lief vriendinnetje Wendy. Links is Miranda en rechts is Wendy. We moesten natuurlijk foto’s maken. Je ziet maar weer wie er dol is op eten haha.
SMILE! 
Ik ben er trouwens achtergekomen dat ik het beter bij wijn kan laten haha. Ik ging likeur 43 drinken en ik vind dat zo lekker. Ik vergeet alleen altijd dat ik dat niet zo goed kan hebben. Ik kan wel zeggen dat het een heerlijke dag was.
Hebben jullie ook fijne dagen gehad? 
liefs x

19 reacties

  29 december 2014

  Wat een leuke plog! Dat spaarkvarkentje is zo mooi en schattig, zonde om het daarna te moeten kapot slaan 😉  29 december 2014

  Leuke plog! Gourmetten vind ik altijd zo gezellig 🙂 Wat zag je er trouwens mooi uit zeg!  29 december 2014

  Wauw, zo te zien heb je echt een super dag gehad. Lekker eten en mooie cadeautjes zijn altijd goed. En wat zag je er prachtig uit <3  29 december 2014

  Wat schattig, die cupcakes die je om je wijnglas kan doen! En je outfit ziet er heel erg mooi uit! <3 leuke foto;s!  29 december 2014

  Wat een heerlijke dag. En wat zag je er onwijs mooi uit! X  29 december 2014

  Wat een onwijs leuke dag! Je foto's zijn super. En volgens mij hebben jullie onwijs genoten. Liqour 43 is ook gewoon heel lekker, trouwens. Haha.  29 december 2014

  Wat een leuke dagen heb je gehad!  29 december 2014

  erg leuke foto's meid en je zag er prachtig uit liefs  29 december 2014

  Wat zag je er top uit meid! leuke fotos heb je gemaakt, ziet er heel gezellig uit  29 december 2014

  Hele leuke plog! Je jurkje is erg mooi<3  29 december 2014

  Wat een leuke plog!  29 december 2014

  Leuke plog! Mooie outfit had je aan!  29 december 2014

  ooh leuke plog! mooie outfit had je ook aan

  liefs
  Karlien  29 december 2014

  Ow wauw, wat leuk als jij je haar vast hebt zitten! Je mooie vorm van je gezicht komt dan extra goed tot zijn recht.=)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789  29 december 2014

  wat een leuke plog!
  Ik wil je bij deze ook alvast een gelukkig nieuwjaar wensen, en hoop dat je weer net zo veel leuke posts in 2015 met ons gaat delen <3

  Xx julia  29 december 2014

  Jahhh, die cupcakejs voor je glazen waren zo onwijs gaaf, ik zag ze liggen bij Xenos…en nu zie ik hoe leuk het is als het echt om het voetje van je glas zit….je ziet er prachtig uit, mooie look en echt een fantastiche outfit….  29 december 2014

  wat een gezellige foto's en ik vind je outfit erg leuk ♥  29 december 2014

  Wat een leuk overzicht en wat een gezelligheid! Mooi trouwens je nagels voor kerst.  30 december 2014

  leuke plog! Ik vind je make-up altijd zo onwijs mooi zitten, mooie look had je gemaakt, je outfit was ook erg pretty!

  Liefs, EvelienLaat een reactie achter

CommentLuv badge